Drogba: Murinjo će dokazati da je i dalje odličan trener

Mislim da Azar može sve da ima u Čelsiju. I meni su se pružale mogućnosti da odem, ali sam odlučio da ostanem i napravim svoju priču i osvojim Ligu šampiona, istakao je Drogba
1709 pregleda 0 komentar(a)
Didije Drogba na meču Čelsi - Vulverhemton
Didije Drogba na meču Čelsi - Vulverhemton

Ole Gunar Solskjer zamijenio je Žozea Murinja na klupi Mančester junajteda i od tada ostvario 14 pobjeda iz 18 mečeva, uz samo dva poraza.

Didije Drogba, koji je sarađivao sa Murinjom u dva navrata u Čelsiju, vjeruje da Portugalac zaslužuje šansu da ponovo pokaže da je jedan od najboljih trenera.

- Mislim da je Žoze sjajan menadžer. Smatram da zaslužuje šansu da trenira ponovo i mislim da će se to desiti. To je njegova strast. Neslavno se završilo sa Mančester junajtedom, ali još uvijek posjeduje kvalitet da trenira vrhunski klub. Znamo da je to dokazao više puta. Mnogi zaboravljaju da je osvojio Ligu Evrope prošle godine, a sada govore da je prevaziđen. - kazao je Drogba.

Legenda "plavaca" ističe da Eden Azar ne mora da ode iz kluba da bi ostvario snove.

- Mislim da može sve da ima u Čelsiju. I meni su se pružale mogućnosti da odem, ali sam odlučio da ostanem i napravim svoju priču i osvojim Ligu šampiona. On ima priliku da napravi svoju priču. Klubu su potrebni igrači kao što je on da bi došli do novog trofeja Lige šampiona. Biću veoma srećan ako ostane, ali ukoliko ode, želim mu svu sreću. - dodao je Drogba.

Dok bi Azar mogao da ode sa "Stamford bridža", Frenk Lampard se pominje kao budući trener Čelsija.

- Već je sjajan trener. Odlično mu ide sa Derbijem, iako nije lako prve godine. U debitantskoj godini postiže dobre rezultate, blistava budućnost je pred njim. Pametan je i dovoljno mudar da donosi prave odluke. Nadam se da će jednog dana doći u Čelsi i osvojiti drugi pehar Lige šampiona. - zaključio je nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače.

Bonus video: