PODGORIČKA MINIFUDBAL LIGA

Dadex poslao jasnu poruku protivnicima: Želimo da osvojimo sve

“S obzirom na kvalitet lige i dosta kadrovskih problema koje imamo tokom čitave sezone zadovoljni smo trenutnom pozicijom na tabeli i prolaskom u četrtfinale Kupa”
1065 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa Dadex Masline, Foto: Minifudbal.me
Ekipa Dadex Masline, Foto: Minifudbal.me

Ekipa Dadex Masline poslala je jasnu poruku svim protivnicima u Podgoričkoj minifudbal ligi.

Njen predstavnik Vladimir Bojanić u razgovoru za sajt minilige je kazao da je cilj ekipe za ovu sezonu samo jedan - osvojiti sve.

Na tabeli grupe B Dadex Masline dijeli treću poziciju sa Valterom, ali ističu da su zadvoljni trenutnim rezultatitma.

“S obzirom na kvalitet lige i dosta kadrovskih problema koje imamo tokom čitave sezone zadovoljni smo trenutnom pozicijom na tabeli i prolaskom u četrtfinale Kupa”, rekao je Bojanić.

On je podsjetio i na prošlogodišnje rezultate ekipe i istakao da su uz malo sreće mogli ostvariti više od eliminacije u četvrtfinalu od ekipe Podgorica 04 i poraza u finalu Kupa od ekipe Pljevlja 04.

Bojanić je istakao da veliki broj ekipa ističe kandidaturu za najveći plasman.

"Ako već moram da izdvojim neke to bi bila na prvom mjestu Dadex Masline, zatim standardni favoriti Akapulko, Pljevlja 04, Saborni hram, Podgorica, Stupovi. Ovo naravno ne mora nista da znači, jer mnogo se puta pokazalo da neke ekipe sa slabijim plasmanom dođu do same završnice”, podsjetio je Bojanić.

Istakao je da je velika snaga ekipe to što se igrači poznaju dugi niz godina.

"Imamo manji fond igrača i trpimo na terenu odsustvo svakog igrača, ali najbitnije nam je da ćemo da damo maksimum jedni za druge”, kazao je između ostalog Bojanić.

Preporučujemo za Vas