Alegri nakon lekcije Simeoneu: Šta bi još trebalo da uradim?

„Oni koji kritikuju nisu moj problem, to je njihov problem. Za pet godina smo osvojili četiri titule u Italiji, dva puta smo stigli do finala Lige šampiona, četiri puta osvojili Kup Italije. Šta još treba da uradim?“, rekao je Alegri
2773 pregleda 1 komentar(a)
Masimilijano Alegri, Foto: AP
Masimilijano Alegri, Foto: AP

Trener uventusa Masimilijano Alegri zapušio je usta kritičarima nakon pobjede nad Atletiko Madridom (3:0) i prolaska u četvrtfinale Lige šampiona.

Alegri je poslije prvog meča i poraza 2:0 bio žestoko kritikovan, malo ko je vjerovao da će njegov tim nadoknaditi zaostatak...

„Oni koji kritikuju nisu moj problem, to je njihov problem. Za pet godina smo osvojili četiri titule u Italiji, dva puta smo stigli do finala Lige šampiona, četiri puta osvojili Kup Italije. Šta još treba da uradim?“, rekao je Alegri.

Alegri je imao još jednu poruku za kritičare.

„Oni su ti koji treba da se leče, ne ja. U svakom slučaju, kritika može biti korisna i to je meni zabavno ”, zaključio je trener Juventusa.

Juventus se među osam najboljih u Evropi pridružio Ajaksu, Mančester Junajtedu, Mančester Sitiju, Portu i Totenhemu, a preostala dva putnika znaće se večeras poslije utakmica Barselona – Lion (0:0) i Bajern – Liverpul (0:0).

Bonus video: