Kajević spreman za povratak na teren: Jedva čekam utakmice

"Što se mene tiče, spreman sam da pomognem ekipi već za vikend protiv Spartaka. Sada je na treneru da procijeni kada i koliko će to biti", podvukao je nekadašnji mladi reprezentatiac Crne Gore
78 pregleda 0 komentar(a)
Asmir Kajević, Foto: Fkcukaricki.com
Asmir Kajević, Foto: Fkcukaricki.com
Ažurirano: 26.03.2018. 15:56h

Crnogorski internacionalac Asmir Kajević je u decembru doživio teški prelom ruke, povrijedio se u meču srpske Superlige igrajući za Čukarički protiv Radničkog iz Niša...

Prve informacije su govorile da će se na teren vratiti u januaru, ali došlo je vrijeme da zaigra.

"Zbog sporog zarastanja slomljenih kostiju podlaktice oporavak se odužio u odnosu na očekivano. Ruka je sada u dobrom stanju, ali treninge i utakmice u narednom periodu ću morati da odrađujem sa plastičnom zaštitom", rekao je Kajević za zvanični sajt Čukaričkog.

Kako kaže bivši igrač Borče, Ciriha i Rijeke, prošao je težak period.

"Prvih mjesec priprema poslije operacije mi je najteže palo, jer sam izgubio dosta što se tiče forme. Bilo mi je teško gledati utakmice Čuke, a znati da ne mogu da učestvujem. Sve vrijeme sam trenirao sa ekipom, pogotovo kada je počela sezona i jednostavno sve sam mogao. A, u stvari, nisam mogao ništa s obzirom na to da su utakmice ono zbog čega se mi i bavimo ovim poslom".

Čukarički je pauzu u Superligi iskoristio za odigravanje prijateljskog meča protiv Borca iz Čačka (3:1). Igrao je i Kajević, bio je strijelac iz penala.

"Hvala saigračima što su mi izašli u susret da šutiram penal. Izvođač penala nije bio određen. Šef Nenad Lalatović jednostavno dozvoljava da se igrači na terenu sami dogovore u vezi toga. S obzirom na to da sam imao dužu pauzu, saigrači su i omogućili da se golom vratim na teren", kaže Kajević i dodaje:

"Što se mene tiče, spreman sam da pomognem ekipi već za vikend protiv Spartaka. Sada je na treneru da procijeni kada i koliko će to biti", podvukao je nekadašnji mladi reprezentatiac Crne Gore.

Bonus video: