Kalezić ima “haubicu” u nogama, Pavićević počeo da rešeta

Ko se sve istakao u minuloj rundi domaćeg šampionata, posljednjoj prije reprezentativne pauze
1234 pregleda 2 komentar(a)
Golovi za TV špice: Miloš Kalezić, Foto: Filip Roganović
Golovi za TV špice: Miloš Kalezić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.03.2019. 14:33h

Kolo u kojem Budućnost prvi put ovog proljeća nije zabilježila pobjedu, a Sutjeska vratila razliku da sedam bodova, obilježili su igrači Petrovca i OFK Titograda - Miloš Kalezić (dva evro-gola i asistencija) i Marko Pavićević (het-trik).

Njih dvojica su bili najbolji, a koji su ostali igrači koji su se istakli u 25. rundi Telekom 1. CFL?

Marko Kordić (Grbalj) - bivši mladi reprezentativac Crne Gore stabilan je na golu Grbljana koji su izgubili samo jedan od šest proljećnih mečeva. Budućnost je tek u finišu otključala njegovu bravu.

Marko Roganović (OFK Titograd) - krenulo je i Titogradu, bek Roganović je sjajnim centaršutem, i to slabijom lijevom nogom, omogućio Pavićeviću da postigne prvi od tri gola protiv Mornara.

Miloš Lakić (Iskra) - konačno, pobjeda i Iskre. Podrazumijeva se - u gostima, gdje su Danilovgrađani mnogo opasniji nego kod kuće.

Ze Markoš (Grbalj) - Brazilac na pozajmici iz Crvene zvezde stabilizovao je odbranu Grbljana, koji su prvi tim koji je odolio Budućnosti u drugom dijelu sezone.

Darko Bulatović (Sutjeska) - to je prava Sutjeska - pobjeđuje, a ne prima golove. Četvrti meč zaredom u kojem je šampion sačuvao mrežu. Jovan Nikolić (OFK Titograd) - za prekid negativne serije Titograda nije zaslužan samo napadač Pavićević. I vezisti, predvođeni Nikolićem, odradili su dobar posao.

Stefan Stefanović (Sutjeska) - igrač odluke u derbiju protiv Zete, a drugo kolo zaredom među igračima CFL-a koji se ističu - postigao fantastičan gol za pobjedu, umalo je zabio još jedan.

Goran Milojko (Zeta) - Golubovčani su skupo prodali kožu šampionu, imali su i šansi za gol. Milojko je bio standardno dobar u veznom redu.

Branislav Janković (Sutjeska) - dobra partija nekadašnjeg reprezentativca u trijumfu Sutjeske nad Zetom. Ljetos je otišao iz Sutjeske, zimus se vratio, i zatekao istu naviku šampiona - pobjede i samo pobjede.

Miloš Kalezić (Petrovac) - dva gola za TV špice, drugi, za pobjedu, u 90. minutu iz slobodnog udarca. Asistirao i kod prvog gola. Prošle subote dao je sličnu golčinu protiv Lovćena. Nekadašnji vezista Budućnosti i Mogrena ima “haubicu” u nogama.

Driton Camaj (Lovćen) - rijetka, maltene jedina svijetla tačka u pravoj agoniji Lovćena. Ponovo dao gol, ponovo u porazu.

Aleksandar Vujačić (Budućnost) - njegov gol, četvrti uzastopni na četvrtom meču, prvi put nije pomogao Budućnosti da ostvari pobjedu. Barem je pomogao da osvoji bod.

Vladan Kordić (Grbalj) - zbog njega favoriti u Radanovićima kreću meč “iz hendikepa” - nakon Titograda, dao gol i Budućnosti na samom početku utakmice.

Darko Nikač (Iskra) - Danilovgrađani su konačno ostvarili pobjedu, Nikač je uz Šahmana bio čovjek odluke.

Radomir Đalović (Rudar) - umalo da postane heroj. Rudar je s igračem manje nadoknadio dva gola minusa u Petrovcu, a onda je stigao projektil Kalezića.

Marko Pavićević (OFK Titograd) - i jesenas je igrao dobro u napadu, falili su mu samo golovi. Konačno se “odblokirao” - het-trik napadača iz Srbije, nekadašnjeg internacionalca u Grčkoj, možda je i uvod u seriju pogodaka.

Bonus video: