"Nova M će biti dostupna svim građanima"

"Naš medij očekivao je od kablovskih operatera od decembra prošle godine da se izjasne o našoj ponudi za distibuciju TV Nove M", saopšteno je iz te medijske kuće
7252 pregleda 5 komentar(a)
Sa treninga crnogorske reprezentacije, Foto: Filip Roganović
Sa treninga crnogorske reprezentacije, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.03.2019. 20:02h

Kablovski operateri Telemach i Total imaće pravo distribucije programa Nove M, saopštili su iz te medijske kuće i dodali da osim njih, gledaoci će program moći da prate i putem zemaljskog signala.

Oni su kazali da M:tel i Telekom od sjutra neće imati pravo distribucije Nove M.

To znači da će njihovi korisnici biti uskraćeni i za prenose utakmica crnogorske fudbalske reprezentacije.

"Naš medij očekivao je od kablovskih operatera od decembra prošle godine da se izjasne o našoj ponudi za distibuciju TV Nove M. Dodatno su ponuđeni prošle sedmice, svi pod istim uslovima, da odluče o tome hoće li svojim korisnicima omogućiti emitovanje naše televizije", kazali su iz Nove.

Nakon toga su, kako su rekli, jedino Telemach i Total prihvatili ponudu, i da će Nova M biti prisutna kod tih kablovskih operatera.

"Na medijske neistine da je naša televizija navodno uskratila pravo građanima da gledaju utakmice crnogorske fudbalske reprezentacije, Nova M sa zadovoljstvom obavještava uvažene gledaoce da apsolutno svi mogu pratiti naš program, osim na Telemachu i Totalu, takođe i putem zemaljskog signala", saopštili su iz Nove M.

Bonus video: