Bećiraj: Nije važno ko će dati gol, samo da rezultat bude dobar

Gledali smo Bugarsku, kompaktna je, ima nekoliko dobrih pojedinaca. Stručni štab će pripremiti meč na najbolji način, a mi to moramo da realizujemo", kaže napadač Makabija iz Netanje
1359 pregleda 0 komentar(a)
Fatos Bećiraj, Foto: Filip Roganović
Fatos Bećiraj, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 20.03.2019. 19:03h

Crnogorski fudbaleri idu na pobjedu u Sofiji, poručio je napadač Fatos Bećiraj pred duel sa Bugarskom u petak na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Želimo da pobijedimo, kao i uvijek, ali vidjećemo šta će se dogoditi. Remi? Prihvatili bismo ga, a možda i ne bismo. Sve zavisi kakva utakmica bude. Ovo je izjednačena grupa, sve ekipe vide šansu i bitan je svakio bod Jedino Engleska kvalitetom odskače i veliki je favorit", rekao je napadač izraelskog Makabija iz Netanje.

Bećiraj je na okupljanje nacionalnog tima stigao u velikoj golgeterskoj formi.

"Uvijek smo svi spremni kada dolazimo u reprezentaciju. Ja sam u dobroj formi, dao sam nekoliko golova u Izraelu i spreman sam da te igre ponovim u reprezentaciji. Nadam se da će biti tako, daću sve od sebe", kazao je Bećiraj i osvrnuo se na Bugare:

"Sigurno su težak protivnik, čvrsta su ekipa. Ipak, i mi imamo adute i idemo u Sofiju da odigramo najbolje što možemo. Da li ću dati gol ili ne, to nije najvažnije. Ne opterećujem se, ko god da počne utakmicu i zatrese mežu manje je važno, bitno je da ostvarimo cilj. Gledali smo Bugarsku, kompaktna je, ima nekoliko dobrih pojedinaca. Stručni štab će pripremiti meč na najbolji način, a mi to moramo da realizujemo. Protivnik će biti agresivan i moramo da odgovorimo na to", istakao je Bećiraj.

Bonus video: