Pogba: Zaboravimo titulu, krenimo u nove pohode

Moraćemo da budemo fokusirani i ozbiljni, da igramo na pobjedu, bez razmišljanja da je utakmica već dobijena, kazao je vezista Mančester junajteda
460 pregleda 0 komentar(a)
Pol Pogba
Pol Pogba

Francuska će započeti novi ciklus kvalifikacija za EURO 2020 gostovanjem Moldaviji večeras od 20:45.

Svjetski šampion je završio kao drugoplasirani u grupi 1 grupe A Lige Nacija, iza Holandije, a ispred Njemačke. Večeras počinje novi ciklus, osam mjeseci nakon osvajanja Mundijala u Rusiji.

- Nakon šampionske titule, teško se oporaviti i emocionalno i mentalno. Ali naš je zadatak da ostanemo profesionalni - želimo da se kvalifikujemo sa prvog mjesta. - istakao je Pol Pogba.

Francuzi su favoriti u grupi F, koju sačinjavaju Island, Turska , Albanija i Andora. Izabranici Didijea Dešama nakon Moldavije, gostuju Islandu u ponedjeljak.

- Trener se uvijek ponašao profesionalno. Kao i mi, slavio je titulu, ali još uvijek je gladan pobjeda i pomaže nam da napredujemo. - dodao je vezista Mančester junajteda.

Očekuje se da Francuska pobjedom započne novi ciklus, ali Pogba poziva na oprez.

- Moldavija će igrati protiv šampiona svijeta i potrudiće se maksimalno da se pokažu u najboljem svjetlu. Moraćemo da budemo fokusirani i ozbiljni, da igramo na pobjedu, bez razmišljanja da je utakmica već dobijena. - zaključio je Francuz.

Bonus video: