Zbornaja stavila susjeda na pravo mjesto, Vels srećan protiv Slovaka

1582 pregleda 0 komentar(a)
Dzjuba i Čerišev
Dzjuba i Čerišev
Ažurirano: 24.03.2019. 17:25h

Favoriti su danas sjajno ušli u kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Rusija je slavila u Kazahstanu (4:0), dok je Vels dobio Slovačku sa 1:0.

U Grupi I Rusija je lako slavila na gostovanju Kazahstanu. Podatak da je Kazahstan kvalifikacije otvorio sa ubjedljivih 4:0 protiv Škotske, natjerao je "zbornaju" na "puni gas" od samog starta. Tim prije jer je poražena u Belgiji na otvaranju sa 3:1.

Dmitrij Čerišev je potvrdio sjajnu formu iz Valensije sa dva gola u prvom poluvremenu, 19. i 45+2, da bi u 52. asistirao kapitenu Artjomu Dzjubi za velikih 3:0. Konačan rezultat bio je autogol Bajsebekova u 62. minutu, pa je Kazahstan poražen sa 4:0.

Početnička greška Pekarika u 5. minutu riješila je duel Vels - Slovačka. Džejms je iskoristio poklon i pogodio sa ivice kaznenog prostora.

Vels je bio bolji u prvom, Slovačka se ispromašivala u drugom poluvremenu, pa obje selekcije imaju po tri boda u grupi E. Vels je startovao danas, dok su Slovaci bili bolji od Mađarske na otvaranju sa 2:0.

Bonus video: