Vešović opčinjen Engleskom: Djeluju kao da hodaju, odjednom reaguju, drago mi je što sam to doživio

"Na terenu djeluju kao da hodaju, kao da ne trče, ali zna se ko šta radi. Odjednom reaguju, nevjerovatnu brzinu i promjenu smjera pokažu", istakao je fudbaler Legije
3843 pregleda 1 komentar(a)
Postigao gol za vođstvo: Marko Vešović, Foto: Filip Roganović
Postigao gol za vođstvo: Marko Vešović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 26.03.2019. 01:16h

Marko Vešović "zapalio" je stadion pod Goricom pogotkom za 1:0, ali je na kraju bio impresioniran izdanjem Engleske.

"Na terenu djeluju kao da hodaju, kao da ne trče, ali zna se ko šta radi. Odjednom reaguju, nevjerovatnu brzinu i promjenu smjera pokažu. Drago mi je što sam doživio to, kao kompjuteri su, programirani od malena. To je već neki drugi sistem. Odmjerili smo snage sa njima, ostaje žal zbog prvog dijela, ali sigurno nismo tražili bodove u meču sa Englezima. Imamo ostale rivale, koji su po našoj mjeri i sa njima treba da se borimo za drugo mjesto", rekao je Vešović.

Utisak je da bi naš tim možda bolje prošao rezultatski da nije prilično lako ispustio gol prednosti.

"Gorčina je u nama poslije dva jeftino primljena gola. Imali su dominaciju, ali nisu imali šansi do tih golova u prvom poluvremenu. U drugom dijelu već je do izražaja došla njihova klasa, individualizam. Još je jači utisak kad si na terenu, pored njih. Ne treba da očajavamo, oni će sigurno biti prvi u grupi i mi treba da tražimo šansu protiv drugih rivala".

Fudbaler Legije se nada da će reprezentativci spremniji dočekati junske duele protiv Kosova i Češke.

"Mnogi igrači su izašli iz povreda, neki ne igraju u klubovima. Nismo bili u optimalnom stanju pred ovako važne utakmice. Fizički je to došlo do izražaja. Nadam se da ćemo biti spremniji i osvojiti još važnih bodova protiv Kosova i Češke", istakao je jedini strijelac crnogorske reprezentacije u meču sa Englezima.

Bonus video: