Svemoćni Ronaldo, spektakularna Kolumbija, Argentina silna i bez Mesija, Srbija blijeda protiv Maroka

Selekcija Turske, koja u utorak igra sa Crnom Gorom u Podgorici, savladala je Republiku Irsku u Antaliji 1:0, golom Mehmeda Topala u 52. minutu. Engleska pobijedila Holandiju, Njemačka - Španija 1:1
0 komentar(a)
Maroko srbija, Foto: Reuters
Maroko srbija, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.03.2018. 22:05h

Leo Mesi je propustio meč sa Italijom u Mančesteru, zbog sitne povrede, ali je Argentina i bez najboljeg igrača bila prejaka za "azure" - slavila je 2:0.

Meč je riješen u finišu, kada su Banega u 75. i Lansini u 85. minutu probili odbranu rivala, na debiju Luđija di Bjađa.

Njemačka i Španija igrale su 1:1. Efikasni napadač Valensije Rodrigo doveo je "furiju" u vođstvo u 6. minutu, a izjednačio je Tomas Miler u 35.

Lijepu pobjedu ostvarili su i Englezi na gostovanju Holandiji - 1:0, golom Džesija Lingarda u 59. minutu.

Kristijano Ronaldo je napadač izvan svih serija - Portugal je gubio od Egipta od 59. do 93. minuta, a onda je golgeter Reala sa dva gola u sudijskom dodatku donio senzacionalan preokret.

Uzalud je Mohamed Salah i u dresu egipatske selekcije nastavio ubitačan golgeterski ritam - pogodio je za vođstvo svog tima, ali nije bilo dovoljno protiv nezadrživog Ronalda.

Meč večeri odigrali su Francuska i Kolumbija. "Trikolori" su vodili 2:0, golovima Žirua i Lemara u 11. i 26. minutu, a onda je počeo šou Južnoamerikanaca.

Smanio je Murijel do poluvremena, izjednačio Falkao, a Kintero iz penala u 85. minutu šokirao tim Didijea Dešana.

Srbija nije dobro počela pripreme za Mundijal - izabranici Mladena Krstajića izgubili su od Maroka u Torinu 2:1.

Marokanci su poveli golom veziste Ajaksa Hakima Zijeha iz penala u 29. minutu, a srpska selekcija izjednačila preko Dušana Tadića osam minuta kasnije.

Do poluvremena je Kalid Butaib ponovo doveo u vođstvo afričku selekciju. U nastavku je Srbija pokušavala, ali bez rješenja za odbranu rivala.

U srpskom timu samo posljednjih 15 minuta igrao je Branislav Ivanović, doskorašnji kapiten, koji je traku prije nekoliko dana, odlukom selektora, predao Aleksandru Kolarovu.

Ranije danas Brazil je savladao Rusiju 3:0 u Moskvi, golovima Mirande, Kutinja i Paulinja.

Selekcija Turske, koja u utorak igra sa Crnom Gorom u Podgorici, savladala je Republiku Irsku u Antaliji 1:0, golom Mehmeda Topala u 52. minutu.

Bonus video: