Pari sen Žermen dovodi vezistu Junajteda bez obeštećenja?

"Đavoli" su pod pritiskom od igrača kojima na kraju sezone ističe ugovor, uglavnom zbog astronomske plate od 500 hiljada funti nedjeljno, koliko zarađuje Aleksis Sančez otkad je prešao iz Arsenala prije 18 mjeseci
469 pregleda 0 komentar(a)
Ander Erera i Đerar Delofeu u duelu u subotnjem meču Premijer lige, Foto: Reuters
Ander Erera i Đerar Delofeu u duelu u subotnjem meču Premijer lige, Foto: Reuters

Mančester junajted odbija da izađe u susret zahtjevu Andera Erere i poveća mu sedmičnu platu sa 130 na 200 hiljada funti, javlja "Miror".

To će pokušati da iskoristi Pari sen Žermen i Španca dovede bez obeštećenja, kada vezisti ističe ugovor sa klubom sa "Old traforda".

"Đavoli" su spremni da Ereri ponude 170 hiljada, uključujući bonuse.

- Ander je fantastičan timski igrač i ono što mu nudimo to dokazuje. Želimo da ostane, može da ima veliku ulogu u budućnosti sa trenerom Solskjerom. Ali ponudili smo mu najviše što možemo, moramo da budemo realni o njegovoj vrijednosti. - kazao je izvor unutar kluba za "Miror".

Erera je u Junajted prešao za 29 miliona funti ljeta 2014.

Đavoli su pod pritiskom od igrača kojima na kraju sezone ističe ugovor, uglavnom zbog astronomske plate od 500 hiljada funti nedjeljno, koliko zarađuje Aleksis Sančez otkad je prešao iz Arsenala prije 18 mjeseci.

Golman David de Hea je odbio 350 hiljada funti sedmično, dok 30-godišnji Huan Mata pokušava da prođe što bolje, s obzirom na to da bi mu ovo mogao biti posljednji unosniji ugovor u karijeri.

Bonus video: