Totalni remont u Realu: Ekipu bi moglo napustiti 13 igrača

U Madridu čekaju ljetnji prelazni rok da krenu u potpunu rekonstrukciju tima
3505 pregleda 0 komentar(a)
"Pakleno" ljeto se očekuje u Madridu: Igrači Reala, Foto: Reuters
"Pakleno" ljeto se očekuje u Madridu: Igrači Reala, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.04.2019. 11:29h

Kada se na kraju sezone budu svodili računi, uprava Reala će ovu sezonu ocijeniti kao neuspješnu. Mada, ne moraju čekati kraj, već sada je jasno da Real ovu sezonu nije odigrao na nivou i da klupske vitrine neće biti osvježene novim trofejom.

U Madridu čekaju ljetnji prelazni rok da krenu u potpunu rekonstrukciju tima. Danima se spekuliše ko su moguća pojačanja "merengesa" - provlače se imena Pogbe, Azara, Mbapea...

Ali da bi neki igrači došli, neko mora i da napusti tim, kako bi se napunila klupska kasa, iako novac za Real Madrid nikada nije bio problem. A "Marka" u današnjem izdanju donosi listu od 13 igrača koji bi mogli napustit klub.

Najzvučnije ime na listi je Garet Bejl. Velašnin ni u prvom Zidanovom mandatu nije bio zadovoljan tretmanom, pa je gotovo izvjesno da će na ljeto napustiti glavni grad Španije. Očekuje se da Real najviše zaradi upravo na Bejlovoj prodaji.

"Marka" u Zidanovim planovima ne vidi ni Iska, dok Marsela mediji sele u Juventus, gdje bi ponovo zaigrao sa velikim prijateljem, Kristijanom Ronaldom.

Danas se pojavila informacija i da je Rafael Varan zatražio da napusti klub. Očekuje se da njegovo mjesto popuni Eder Militao.

Kejlor Navas će odlučiti da li će ostaje ili ide, a pozicija nije čak sigurna ni za Karima Benzemu, piše "Marka".

Takođe, na spisku se nalaze i igrači koji su nijesu dobijali pravu šansu u Realu. To su Dani Sebaljos, zatim Marijano, Valjeho, Ljorente, Valverde i Brahim Dijas, koji je nedavno stigao iz Mančester sitija. Mjesto u timu nije sigurno ni Zidanovom sinu, Luki.

Upravu, navijače, ali i igrače madridskog kluba očekuje uzbudljivo ljeto.

Bonus video: