Amateri iz Pari sen Žermena: Vaha "opleo" po "svecima"

Halilhodžić je od 2003. do 2005. bio trener Pari sen Žermena, a sada je sa pozicije rivala prilično maliciozno i veoma kritički komentarisao eliminaciju tima Tomasa Tuhela u osmini finala Lige šampiona
569 pregleda 1 komentar(a)
Vahid Halilhodžić, Foto: AP
Vahid Halilhodžić, Foto: AP

Pari sen Žermen i Nant odigraće sjutra meč polufinala Kupa Francuske.

Ne očekuje se neizvjesnost na terenu, jasno je da su "sveci" u svemu dominantni, ali je trener "kanarinaca" Vahid Halilhodžić napravio dobru uvertiru "bombastičnim" izjavama uoči meča.

Halilhodžić je od 2003. do 2005. bio trener Pari sen Žermena, a sada je sa pozicije rivala prilično maliciozno i veoma kritički komentarisao eliminaciju tima Tomasa Tuhela u osmini finala Lige šampiona...

"PSŽ ima najbolju ekipu u Evropi, najviše dobrih, sjajnih igrača, a mislim da im je startna postava najbolja. Oni su morali da idu do finala, mislim i da ga osvoje. Međutim, njihovo ponašanje je amatersko, njihov pristup obavezama daleko od velikog kluba", rekao je Halilhodžić i nastavio:

"Zamislite, igrate sa Mančester junajtedom, a igrači ne dolaze zajedno na stadion u klupskom autobusu, već jedan po jedan, svojim automobilima. Kakva je to priprema, to je amaterizam. Igrači su povlašteni, zar nije tako? Lekcija im je bila bolna - ponašate se kao djeca i amateri i zato imate takve rezultate tamo gdje bi trebalo da budete najbolji. Dođe Mančester junajted i kazni te amatere", rekao je Vaha za "Le Parisien".

Tomas Tuhel, trener PSŽ-a, nije, međutim, želio da ulazi u polemiku.

"Ne zamaram se njegovim mišljenjem", kazao je Njemac.

Bonus video: