Poketino: Totenhem će sljedeće sezone igrati Ligu šampiona

- Ljoris je kapiten, jedan od najboljih čuvara mreže na svijetu i nesumnjivo je da će se naći na golu u sjutrašnjem meču, naglasio je Argentinac
295 pregleda 0 komentar(a)
Maurisio Poketino, Foto: Reuters
Maurisio Poketino, Foto: Reuters

Totenhem je poražen od Liverpula u nedjeljnom meču Premijer lige i sada na četvrtom mjestu ima jednako bodova kao i petoplasirani Mančester junajted.

"Spursi" će sjutra protiv Kristal Palasa po prvi put zaigrati na novom stadionu, za čiju je izgradnju izdvojeno milijardu eura i pokušati da upišu prvi trijumf još od 10. februara.

- Preostalo nam je još sedam mečeva, od čega pet kod kuće i to nam daje vjetar u leđa. - istakao je Poketino.

Totenhem se domogao četvrtfinala Lige šampiona po prvi put od 2011, a prvi duel dvomeča sa Mančester sitijem na programu je 9. aprila na novom stadionu.

- Bila bi šteta da ne igramo Ligu šampiona sljedeće sezone, jer najbolji stadion svijeta mora biti dio najelitnijeg evropskog takmičenja. Sve zavisi od nas i to je ono što nas uzbuđuje. - dodao je Argentinac.

Golman Ugo Ljoris je na udaru kritika zbog svojih nastupa u prethodnom periodu. Francuz nije uspio da sačuva mrežu u minulih šest ligaških mečeva, a u posljednjem protiv Liverpula mnogima je krivac za primljeni gol u posljednjim minutima meča.

- Ljoris je kapiten, jedan od najboljih čuvara mreže na svijetu i nesumnjivo je da će se naći na golu u sjutrašnjem meču. Moramo da budemo jaki i stanemo u odbranu naših igrača.- naglasio je Poketino.

Bonus video: