Vulvsi su Solskjerova crna beštija, Fulam ispao

Vulverhempton je nedavno izbacio Mančester junajted iz FA Kupa (2:1), a večeras je istim rezultatom žestoko uzdrmao ambicije tima Ole-Gunara Solskjera da se plasira u Ligu šampiona
1222 pregleda 0 komentar(a)
Pogba (Junajted) i Dendoker (Vulverhempton), Foto: ANDREW YATES
Pogba (Junajted) i Dendoker (Vulverhempton), Foto: ANDREW YATES
Ažurirano: 02.04.2019. 23:07h

Ole-Gunar Solskjer je tri mjeseca na klupi Junajteda, bukvalno je preporodio engleskog giganta, vratio ga u trku za prva četiri mjesta, čudesno se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona...

Norvežanin je, uprkos tome, stekao jednu "crnu beštiju" - zove se Vulverhempton.

Vulvsi su eliminisali Junajted iz FA Kupa, jedinog takmičenja koje je Solskjer realno mogao da osvoji, Vulvsi će biti krivci ako se Junajted ne plasira u Ligu šampiona.

Samo dvije sedmice nakon poraza u najstarijem takmičenju na svijetu, Mančester je ponovo pao na "Molineu" - istim rezultatom, 2:1, ovoga puta u prvenstvu.

Različit je samo bio tok kojim se kretao rezultat.

"Đavoli" su ovoga puta poveli, golom Mektomineja u 13. minutu, dok su prije 15 dana smanjili u posljednjoj sekundi sudijske nadoknade.

Vođstvo gostuju trajalo je samo 12 minuta, pošto je Portugalac Žota, strijelac i u prošlom meču, krunisao akciju započetu velikom greškom Freda.

Utakmicu je vjerovatno odlučilo isključenje Ešlija Janga (dva žuta kartona) u 57. minutu.

Brojčano slabiji, gosti su uspjeli sami sebi da daju gol - Smoling je u 77. minutu matirao De Heu za veliko slavlje domaćih igrača i navijača.

Junajted rizikuje da sklizne na 6. mjesto ako Totenhem, Arsenal i Čelsi dobiju svoje mečeve 32. kola.

Totemhem i Čelsi igraju sjutra i veliki su favoriti kod kuće, protiv Kristal Palasa, odnosno Brajtona.

Rasplet i na dnu Premijer lige - Fulam je šest kola prije kraja matematički postao drugoligaš, pridruživši se Hadersfildu, koji je ispao u subotu.

Čak 14. meč zaredom tim iz zapadnog Londona primio je barem dva gola na jednom meču - ovoga puta četiri (4:1), na gostovanju Votfordu.

Dakur je u 23. minutu doveo "stršljenove" u vođstvo, gosti su brzo izjednačili preko Rajana Babela, ali su u nastavku doživjeli potop - Hjuz, Dini i Kiko, za samo 12 minuta napunili su mrežu Fulama i poslali ga u niži rang.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bonus video: