Brnović: Zaslužili smo više, borićemo se do kraja; Rakojević: Nagrađeni za vjeru

Reakcije nakon uzbudljivog derbija kraj Bistrice
1512 pregleda 0 komentar(a)
Duel Ivanovića i Bulatovića, Foto: Milan Šapurić
Duel Ivanovića i Bulatovića, Foto: Milan Šapurić
Ažurirano: 03.04.2019. 20:19h

Trener Budućnosti Branko Brnović bio je, jasno, razočaran ishodom derbija protiv Sutjeske u Nikšiću.

Podgoričani su bili na putu da se potpuno vrate u trku za titulu, imali su tri boda u džepu, a bez njih su ostali tri sekunde nakon isteka sudijskog dodatka od četiri minuta, kada je Božo Marković glavom savladao Mijatovića.

"Bili smo bolji rival, i svakako smo zaslužili više. Nemam šta da zamjerim mojim fudbalerim, naprotiv, moram da im čestitam na onom što su prikazali kraj Bistrice. Moram svakako čestitati i fudbalerima Sutjeske, jer su do poslednjeg sekunda vjerovali da mogu da izbjegnu poraz. Svakako da bi prvenstvo bilo mnogo zanimljivije da smo pobijedili, ali mislim i da je nakon remija i dalje otvoreno. Za titulu ćemo se boriti do poslednjeg sekunda", kazao je Brnović.

Njegova ekipa ima pet bodova manje od Sutjeske, devet kola prije kraja.

Lider je ispunio cilj - odbranio je prednost na vrhu, ali je do njega došao najtežim mogućim putem...

"Budućnost je bila bolji rival, ali su moji fudbaleri vjerovali do kraja da mogu da ostanu neporaženi. Za tu vjeru su i nagrađeni. Složio bih se kolegom Brnovićem, - ništa nije odlučeno. Nakon viđenog, zadovoljni smo što smo ostali na plus pet, ali ima još puno da se igra", kazao je trener Sutjeske Nikola Rakojević.

Bonus video: