OFK Titograd želi i Rudar u nizu

Rudar i OFK Titograd igraju danas prvi meč 28. kola Telekom 1. CFL. Ostale četiri utakmice u nedjelju
678 pregleda 0 komentar(a)
Sopo (Rudar) i Pavićević (OFK Titograd), Foto: Savo Prelević
Sopo (Rudar) i Pavićević (OFK Titograd), Foto: Savo Prelević

Sa tri uzastopne pobjede, napunjeni samopouzdanjem, fudbaleri OFK Titograda putuju u Pljevlja, gdje žele da nastave seriju i ostvare možda i ključni trijumf u borbi za plasman na evropsku scenu.

Prva utakmica 28. kola Telekom 1. CFL igra se danas pod Golubinjom u 15.30 sati, a domaći Rudar još nije odustao od opstanka bez baraža.

Četiri meča u nedjelju

Ostale utakmice 28. kola na programu su u nedjelju - Sutjeska gostuje Mornaru na neutralnom terenu u Radanovićima, Budućnost se pod Goricom sastaje sa Iskrom, Petrovac i Zeta igraju meč za Evropu, dok Lovćen u Danilovgradu dočekuje Grbalj.

Prije nedjeljnih mečeva, OFK Titograd ima šansu da pobjegne Zeti pet bodova na trećem mjestu, ali i da drugoplasiranoj Budućnosti priđe na samo dva.

"Rudar je opasna ekipa, uvijek prijeti, ali ne ide im baš najbolje ove sezone i to želimo da iskoristimo", kaže za klupski sajt ofanzivni vezista Marko Miličković.

Austrijanac na klupi Titograda, Peter Pakult, vezao je tri pobjede nakon dva startna poraza.

"Odgovara nam njegov stil, koji sve više implementira u ekipu, samim tim imamo više samopouzdanja", dodaje Miličković.

Rudar, koji je u prethodnih 27 kola ostvario samo pet pobjeda, ali i upisao nevjerovatnih 15 remija, trenutno je od bezbjedne zone udaljen četiri boda.

"Naravno da je Titograd favorit, ali mi igramo na našem terenu, pred našim navijačima i želimo da sa stadiona odu zadovoljni. Pokazali smo do sada da imamo karakter, da se ne predajemo do kraja i da mladi igrači nemaju respekta prema protivniku, a tako će biti i protiv Titograda", poručuje kamerunski vezista Alfonse Sopo, prenosi PV portal.

Bonus video: