Nadaju se da mogu ponoviti sezonu 2013/14

"Trudićemo se da damo sve od sebe na svakom meču i da izvučemo maksimum, pa ako rezultat dođe zadovoljstvo će time biti veće"
327 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa Kole trans, Foto: Minifudbal.me
Ekipa Kole trans, Foto: Minifudbal.me

Ekipa Kole trans redovan je učesnik Podgoričke minifudbal lige i konstantno je u vrhu tabele.

Njihova najuspješnija sezona je 2013/14 kada su osvojili šampionski pehar.

Predstavnik ekipe, Goran Kostić za sajt Podgoričke minifudbal lige je kazao da su zadovoljni sveukupnim rezultatima od kada se ekipa takmiči u ligi.

Istakao je i da se svake sezone promijeni igrački kadar ekipe. Kostić je zadovoljan i rezultatima u ovoj sezoni.

"Imali smo i određenih padova u igri i formi. Nadam se da će forma ići uzlaznom putanjom kada počnu mečevi plej ofa. Ekipa se trenutno bori za četvrto mjesto u ligaškom dijelu prvenstva. Posljednje kolo, daće nam odgovore, koje će ekipe podijeliti prva četiri mjesta, koja garantuju plasman u osminu finala. Što se tiče zartanih ciljeva, trudićemo se da damo sve od sebe na svakom meču i da izvučemo maksimum u datom trenutku, pa ako rezultat dođe zadovoljstvo će time biti veće".

I on je kao glavne favorite za osvajanje lige izdvojio SD Akapulko, SB Sabornog hrama, Podgoricu 2014, AKMF Stupovi i Pljevlja 04.

"Naravno sa njima se ne završava broj ekipe koje mogu pomrsiti račune i umiješat se u borbu za najveći plasman, kazao je između ostalog Kostić.

Bonus video: