Ljesar objavio spisak za turnir u Poreču

Naša selekcija će se 13. aprila od 16 časova sastati sa Švedskom, a dan kasnije igraće sa Tadžikistanom od 18 sati. U trećem kolu, 15. aprila od 16 časova, rival će joj biti Sao Tome i Principe, da bi u istom terminu narednog dana odigrala posljednji meč sa Mađarskom
314 pregleda 0 komentar(a)
Futsal reprezentacija, Foto: Fscg.me
Futsal reprezentacija, Foto: Fscg.me

Selektor futsal reprezentacije Crne Gore, Sveto Ljesar, objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na turniru u Poreču, koji je na progrtamu od 13. do 17. aprila.

Na spisku je 14 igrača - golmani: Milun Sekulić (Titograd), Danilo Vučetić (Brskovo) i igrači Eldin Ćorović, Nikola Vidaković (Brskovo), Milovan Drašković, Bojan Bajović, Marko Spasojević, Dejan Miličić (Titograd), Aleksa Bečanović, Petar Perošević (Nikšić), Ivan Mugoša (Vojska), Saša Gojković, Luka Vuletić (Cezar), Jovica Gačević (Jedinstvo).

Na turniru će još učestvovati Švedska, Tadžikistan, Sao Tome i Principe i Mađarska.

Naša selekcija će se 13. aprila od 16 časova sastati sa Švedskom, a dan kasnije igraće sa Tadžikistanom od 18 sati. U trećem kolu, 15. aprila od 16 časova, rival će joj biti Sao Tome i Principe, da bi u istom terminu narednog dana odigrala posljednji meč sa Mađarskom.

Crna Gora je slobodna u posljednjem kolu, koje je na programu 17. aprila.

Bonus video: