Klop: Uživam u Liverpulu, ostajem još dugo vremena

- Imam ugovor sa Liverpulom do 2022. i nijedna strana ne osjeća da bi trebalo da ga prekinemo. Ne postoji ni najmanja želja da dodje do toga, istakao je Njemac
1173 pregleda 0 komentar(a)
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Jirgen Klop, Foto: Reuters

Bivši predsjednik Bajern Minhena i legenda kluba, Franc Bekenbauer, je nedavno izjavio da bi Jirgen Klop bio idealno rješenje za klupu njemačkog šampiona.

- To bi bilo sjajno. Klop je naučio Njemce kako da igraju brzi fudbal. - kazao je Bekenbauer.

Klop se sa Liverpulom u Premijer ligi bori za titulu, dok je u Ligi šampiona stigao do četvrtfinala, a Njemac odbacuje bilo kakvu mogućnost odlaska sa klupe "redsa".

- Imam ugovor sa Liverpulom do 2022. i nijedna strana ne osjeća da bi trebalo da ga prekinemo. Ne postoji ni najmanja želja da dodje do toga. Bekenbauer je to izjavio i naravno pokrenuo glasine. - istakao je Njemac.

Klop je naglasio da nije razmišljao o životu poslije Liverpula i kaže da ima još dosta toga da postigne sa klubom sa "Enfilda".

- Ima još dosta do toga. U fudbalu je tako - prilika i tajming moraju da budu pravi. U potpunosti sam srećan ovdje i ne osjećam da sam završio posao. Mogu da ostanem još dugo vremena ovdje. - rekao je on.

Istakao je da još uvijek prati svoj bivši klub.

- Još uvijek pomno pratim Borusiju Dortmund. To se nije promijenilo.

Liverpul će sjutra na "Enfildu" igrati sa Portom prvi od dva meča četvrtfinala Lige šampiona.

Bonus video: