Real najbliži dovođenju Jovića, čeka se Zidan: Siti bi mogao da im pokvari posao?

Jović je u Ajntrahtu na pozajmici iz Benfike, s tim da će Njemci iskoristiti opciju i za samo šest miliona eura otkupiti ugovor, a onda i napraviti veliki transfer
1392 pregleda 0 komentar(a)
Jović, Foto: Reuters
Jović, Foto: Reuters

Skauti Real Madrid, Barselone, Mančester Sitija i Bajerna uživo u Lisabonu pratili su igru srpskog fudbalera Luke Jovića, koji je dao gol u sinoćnjem porazu Ajntrahta iz Frankfurta od Benfike 4:2 u četvrtfinalu Lige Evrope, piše španski list As, prenosi Tanjug.

Oni su vidjeli egzekuciju reprezentativca Srbije u 40. minutu protiv bivšeg kluba, na asistenciju Anta Rebića, što mu je bio 24 gol ove sezone.

Španski mediji prenose da je transferu najbliži Real Madrid za čak 70 miliona eura i da se samo čeka da se sa poslom složi trener Zinedin Zidan.

Međutim, posao želi da pokvari Mančester Siti i glavni direktor Čiki Begiristajn koji je lično gledao Jovića u Lisabonu.

Jović je u Ajntrahtu na pozajmici upravo iz Benfike, s tim da će Njemci iskoristiti opciju i za samo šest miliona eura otkupiti ugovor, a onda i napraviti veliki transfer.

Bonus video: