Aktuelni šampion ne želi lako da prepusti trofej

Kao glavnog favorita za osvajanje titule, Medenica izdvaja ekipu Pljevlja 04, kao i timove koji su plasmanom među četiri u obje grupe izborili prolaz u osminu finala
510 pregleda 0 komentar(a)
Ratko Medenica, Foto: Privatna arhiva
Ratko Medenica, Foto: Privatna arhiva

Ekipa Graničar nije projektovana da pravi neke velike rezultate i osvaja titula, cilj je više druženje i drugarstvo. I pored toga postižemo zapažene rezultate, a kruna je bila prošle sezone kada smo osvojili prvenstvo, kazao je Ratko Medenica, predstavnik ekipe Graničar.

U odnosu na prošlu sezonu, ekipa je značajno izmijenjena, što je promijenilo koncepciju igre.

Graničar je regularni dio sezone završio na osmom mjestu u grupi B i u prvom kolu plej ofa sastaje se sa ekipom Restoran Mijović.

"Mišljenja sam da ekipa ima kvalitet da bude u prve četiri ekipe u grupi ali smo ispustili dosta bodova i to nas je koštalo plasmana. Na nekim mečevima smo bili puno bolji rival ali nas je loša realizacija koštala bodova. Što se zacrtanih ciljeva tiče, sami prošlogodišnji rezultat nas obavezuje da da damo sve od sebe. Mišljenja sam da je ovogodišnja ekipe igrački jača od prošlosezonske ali to nije nikakva garancija za uspjeh", rekao je Medenica sa sajt Podgoričke minifudbal lige.

Dodao je da očekuje pobjedu u prvom kolu plej ofa, nakon čega bi odmjerili snage sa boljim iz meča Avanturistički park Gorica - Ding.

"Nadam se da ćemo uspjeti da prođemo prva dva kola, kako bi obezbijedili meč sa našim velikim sportskim prijateljima ali ljutim rivalima ekipom SB Sabornog hrama. Smatram da bi neprolazak u osminu finala za Graničar bio neuspjeh.

Medenica je i delegat na utakmicama. a pohvali je i suđenje.

Prema njegovom mišljenju najorganizovanije ekipe u ligi su Pljevlja 04, Podgorica 2014, SB Sabornog hrama, Valter, Joker Šavnik i Napoli Tivat.

Kao glavnog favorita za osvajanje titule, Medenica izdvaja ekipu Pljevlja 04, kao i timove koji su plasmanom među četiri u obje grupe izborili prolaz u osminu finala.

"U trku za titulu se mogu još umiješati ekipe Dadi gradnja, Fida i Aqua Bianca veterani. Ekipe na koje trebe obratiti pažnju i mogu biti prijatno iznenađenje su Napoli, Patras, Kole trans, Ilarion, Joker Šavnik i Premier kladionice".

On se zahvalio i pokretačima lige Nebojši Kraljeviću i Rašu Vučetiću, koji su, kako je istakao, svim učesnicima dali mogućnost da igraju i učestvujemo u najačoj i najoorganizovanoj amaterskoj ligi u Crnoj Gori.

Bonus video: