Transfer bomba: Rašford na "Nou Kampu"?

Kako javlja ovaj britanski tabloid, klub sa "Nou kampa" spreman je da za transfer izdvoji 100 miliona funti (oko 115 miliona eura)
1837 pregleda 0 komentar(a)
Markus Rašford, Foto: Reuters
Markus Rašford, Foto: Reuters

Barselona želi da na ljeto dovede napadača Mančester junajteda Markusa Rašforda, piše "Miror".

Kako javlja ovaj britanski tabloid, klub sa "Nou kampa" spreman je da za transfer izdvoji 100 miliona funti (oko 115 miliona eura).

Katalonski klub, koji sjutra dočekuje Junajted u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona (prvi duel na "Old trafordu" završio se 1:0 u korist Barselone), odredio je Engleza za primarnu metu za sljedeći prelazni rok.

Rašford ima još jednu godinu ugovora sa timom koji sa klupe predvodi Ole Gunar Solskjer, a pregovori oko novog traju nekoliko mjeseci.

Odugovlačenje želi da iskoristi Barselona i dovede ga u svoje redove, dok bi konkurenciju mogla da ima u najljućem rivalu, Real Madridu, za koji se spekuliše da je takođe zainteresovan za 21-gopdišnjeg napadača.

"Đavoli" su Rašfordu ponudili 300 hiljada funti nedjeljno, pokušaće da ga zadrže svim silama, dok ga Solskjer vidi kao ključnog igrača u budućnosti.

Smatra se da to neće odvratiti tim Ernesta Valverdea, koji bi, kako se spekuliše, prodala Felipea Kutinja da bi omogućila prostor za novo pojačanje.

Bonus video: