Donarumi oborena cijena, rastanak već ovog ljeta?

Ako „rosoneri” ne budu igrali Ligu šampiona, klauzula o odlasku svega 40 miliona
0 komentar(a)
Donaruma, Foto: Acmilan.com
Donaruma, Foto: Acmilan.com
Ažurirano: 22.03.2018. 16:29h

Milanova tinejdžerska senzacija Đanluiđi Donaruma mogao bi da napusti Milan ovog ljeta ukoliko „rosoneri” ne izbore plasman u Ligu šampiona.

„Gazeta delo sport” piše da će, u slučaju da Milan ostane bez elitnog takmičenja sljedeće sezone, njegov agent Mino Rajola pogurati posao i izdejstvovati razlaz između dve strane.

Kako je Pepe Reina već potpisao predugovor sa velikanom iz Grada mode i stiže na ljeto kao slobodan igrač iz Napolija, to će značajno povećati šanse da Donaruma napusti „San Siro”.

Dobra vijest za potencijalne kupce italijanskog čuvara mreže je da će cijena biti znatno niža nego što je iznosila prije 12 mjeseci.

To je zbog klauzule koja je ubačena ljetos u novi ugovor između Điđa i Milana i koja mu dozvoljava da napusti „San Siro” za 40 miliona eura, ako „rosoneri” ne budu igrali Ligu šampiona.

Ta svota je značajno manja od one koju je Real namjeravao da ponudi Romi za Brazilca Alisona Bekera, tako da bi „kraljevski klub” mogao da se okrene Donarumi, a konkurenciju će imati i u Pari Sen Žermenu, koji takođe želi mladog čuvara mreže Milana.

Bonus video: