Rakojević: Oprezno u revanšu; Brnović: Nisam zadovoljan kad ne damo gol

"Mi smo ekipa koja može da postigne gol na strani i idemo u Nikšić da pokažemo jesmo li ili nismo", kazao je trener Budućnosti Branko Brnović
1549 pregleda 0 komentar(a)
Rakojević i Brnović, Foto: Savo Prelević
Rakojević i Brnović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.04.2019. 21:27h

Budućnost i Sutjeska igrali su 0:0 pod Goricom u prvom meču polufinala Kupa Crne Gore.

"Ne mogu da budem zadovoljan, mislim da je ovo prva utakmica u drugoj polusezoni u kojoj nismo dali gol", kazao je trener domaćin Branko Brnović.

"Možda mogu donekle da budem zadovoljan prvim poluvremenom, jer smo imali desetak situacija, probili smo ih po boku, ali centaršutevi nisu bili kako treba, izostale su povratne lopte, koje smo vježbali na treninzima", dodao je Brnović.

Njegov tim je danas bio bez najboljeg igrača u dosadašnjem dijelu sezone, Miloša Mijića, a u revanšu neće biti ni suspendovanog Luke Mirkovića.

"Nikad ne pričam o tome, ali sad moram da kažem - ne mogu da shvatim da Mirković već u 3. minutu dobija žuti karton i sada ne može da igra u Nikšiću. Prvo, nije start bio za žuti karton, a sve i da jeste - tu je opomena, pa sljedeći start karton", kaže Brnović, napominjući da to nije opravdanje.

"Ne mogu budem zadovoljan kad ekipa ne daje golove. Vidjelo se da nam nedostaje Mijić, a imali smo i tri rovita igrača - Božović i Stoiljković su igrali pod injekcijama, Krkotić je takođe u lošem stanju, tako da je i ovo dobar rezultat, s obziram na stanje u kakvom smo bili".

Brnović, na kraju, smatra da je rezultat aktivan.

"Mi smo ekipa koja može da postigne gol na strani i idemo u Nikšić da pokažemo jesmo li ili nismo".

Trener Sutjeske Nikola Rakojević bio je kraći u komentaru.

"Biće nam puno teže u revanšu. Možda je moglo da bude puno drugačije, ali šta je tu je - moramo biti puno oprezniji, jer ovo je Kup, tu favorita nema, a neće ga biti u revanšu", kazao je Rakojević, koji je malo i kombinovao tim, jer njegovu ekipu čekaju teške bitke na oba fronta.

"To što imamo, mi koristimo, nadam se da ćemo izdržati do kraja".

Bonus video: