Solskjer: Bićemo izuzetno aktivni u ljetnjem prelaznom roku

Junajtedu do kraja sezone predstoji brobra za poziciju koja vodi u Ligu šampiona
374 pregleda 0 komentar(a)
Solskjer, Foto: Reuters
Solskjer, Foto: Reuters

Jedan od timova koji će tokom ljetnjeg prelaznog roka biti aktivan na tržištu je i Mančester junajted.

Menadžer "crvenih đavola", Ole Gunar Solskjer, kazao je da će klub na ljeto biti "izuzetno aktivan", kada je dovođenje igrača u pitanju.

"Skauti rade posao po cijeloj planeti, analiziramo dobre fudbalere. Tražimo igrače koji odgovaraju po kvalitetu i ličnosti našem klubu i, naravno, da cijena bude u skladu sa mogućnostima. Vjerujem da ćemo dobiti takva pojačanja", izjavio je Solskjer.

Junajtedu do kraja sezone predstoji brobra za poziciju koja vodi u Ligu šampiona. "Đavoli" su trenutno šesti na tabeli sa 64 boda, dva manje od četvrtoplasiranog Arsenala.

"Znamo da moramo da budemo realistični. Nijesam neko ko će kupiti sedam igrača po svaku cijenu. Moramo da idemo korak po korak, prvo da vidimo šta konkretno imamo u našem pogonu, da li će biti odlazaka ili ne", rekao je Norvežanin

On je rekao da su razgovori sa upravom na temu prelaznog roka već obavljeni, ali da nije poznato ko bi mogao da napusti klub.

U narednom 35. kolu Junajted će igrati protiv Evertona. Do kraja sezone dočekaće Mančester siti (meč koji je ranije trebalo da bude odigran, ali je pomjeren zbog obaveza Sitija u FA kupu), Čelsi i Kardif, a gostovaće još Hadersfildu.

Bonus video: