Brnović: Vratili smo se na nivo koji se traži, pokušaćemo da pobijedimo sve do kraja

"Naš cilj je od početka bio da pobijedimo sve i gledamo samo sebe. Teško je sve pobijediti, ne uspijevaju to ni jači timovi u evropskim ligama. Mi ćemo probati, a ako Sutjeska do našeg duela u posljednjem kolu slavi u svakom susretu - čestitaćemo joj na tituli", kaže trener Budućnosti
1180 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Vujačić je bio dvostruki strijelac, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Vujačić je bio dvostruki strijelac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.04.2019. 19:11h

Budućnost je deklasirala OFK Titograd, ali i ostala na pet bodova manje od lidera Sutjeske, koja je slavila u Petrovcu minimalnim rezultatom.

Pod Goricom je bilo 4:0 golovima Draška Božovića (fenomenalno je pogodio iz slobodnog udarca), dvostrukog strijelca Aleksandra Vujačića, te Dušana Stoiljkovića, koji je u finišu stavio tačku na goleadu.

Trener "plavih" Branko Brnović bio je zadovoljan pobjedom, bez obzira na to što njegov tim njime nije napravio pomak na tabeli.

"Bili smo malo stegnuti poslije meča u Nikšiću protiv Sutjeske. Igrali smo loše protiv Mornara, bili nervozni u Kupu sa Sutjeskom, ali sada smo se vratil na nivo koji se traži. Stvorili smo dosta šansi, dali četiri gola i zadovoljan sam igrom i trijumfom. Imao je, doduše, prilika i OFK Titograd, ali naš trijumf je čist i zaslužen", rekao je Brnović.

Jurnjava za Sutjeskom se nastavlja, a vremena je sve manje - do kraja je još šest kola.

"Naš cilj je od početka bio da pobijedimo sve i gledamo samo sebe. Teško je sve pobijediti, ne uspijevaju to ni jači timovi u evropskim ligama. Mi ćemo probati, a ako Sutjeska do našeg duela u posljednjem kolu slavi u svakom susretu - čestitaćemo joj na tituli. Imamo i Kup, pokušaćemo da iznenadimo u Nikšiću, a i ako ne uspijemo, okrenućemo se narednoj sezoni. Siguran sam da ćemo u ovom sastavu biti dominantni", istakao je Brnović.

Bonus video: