Šampion predao pehar

U derbiju osmine finala Podgoričke minifudbal lige sastaju se Pljevlja 04 i Dadex Masline
1177 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa Nergelia, Foto: Privatna arhiva
Ekipa Nergelia, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.04.2019. 10:59h

Aktuelni šampion predao je pehar - Graničar je poražena je u drugom kolu plej ofa Podgoričke minifudbal lige od ekipe Avanturistički park Gorica (3:2).

Graničar je poveo preko Vučine Baošića poslije sjajne solo akciji u 16. minutu, ali je AP Gorica do poluvremena iskoristio dvije greške protivnika i golovima Bojana Jovanovića (17) i Andrije Đukića (20) na odmor otišao sa prednošću.

Graničar je u nastavku imao inicijativu i poravnao rezultat preko Željka Adžića u 27. minutu, da bi Danko Adžić pogotkom u 32. minutu obezbijedio svojoj ekipi plasman u osminu finala i duel sa timom SB Sabornog hrama.

Pljevlja 04 su loše počela duel sa KMF Danilovgrad i gubila od 4. minuta, ali su u nastavku demonstrirala silu.

Preko Radovana Bojanovića u 10. i Mirka Radulovića u 18. minutu uspjeli su da preokrenu rezultat, a u nastavku i da ostvare ubjedljiv trijumf - redom su se u strijelce upisivali Vladimir Milošević u 23, Zoran Kovač u 28, Ilija Bojanović u 33. i 38. i Mirko Radulović u 40. minutu za ubjedljivih 7:1. Pljevlja 04 se u derbiju osmine finala sastaju sa ekipom Dadex Masline.

Nergelia je golom Dražena Jankovića u 34. minutu pobijedila Kole trans i obezbijedila plasman u dalje takmičenje i duel sa ekipom Valter.

Zora Spuž je golom u posljednjim trenucima meča savladala Grand namještaj (4:3). Zora je povela preko Nikole Kneževića u 8. minutu, da bi Željko Janković u 14. i Andrej Radović u 16. minutu preokrenuli rezultat. Knežević je sa dva gola u nastavku (27. i 30. minut) vratio prednost svojoj ekipi da bi Grand namještaj preko Andreja Radovića u 33. minutu poravnao rezultat. I kada se očekivalo da meč ode u produžetke Slavko Božović je u posljednjem minutu meča pogodio sa distance i odveo Zoru Spuž u osminu finala gdje je čeka duel sa ekipom Akapulko.

Još jedan meč riješen je u posljednjim trenucima meča. Ekipa Dadi gradnja je u neizvjesnom meču pogotkom Ranka Novovića u 40. minutu slavila protiv Joker Šavnik & Profitapp (2:1). Dadi gradnja se u osmini finala sastaje sa ekipom AKMF Stupovi.

Premier kladionice su nakon izvođenja penala slavile protiv Zagoriča, Fida je sigurnom igrom savladala Expo comerc (5:1), dok je FK Stari aerodom trijumfom protiv Konstruktela (3:0) obezbijedio plasman u osminu finala.

Rezultati i strijelci

Dadi gradnja - Joker Šavnik & Profitapp 2:1 (1:1) - Igor Radusinović, Ranko Novović - Blagoje Đurković

Pljevlja 04 - KMF Danilovgrad 7:1 ( 2:1 ) - Radovan Bojanović, Mirko Radulović x2, Vladimir Milošević, Zoran Kovač, Ilija Bojanović x2 - Adnan Ademović

Premier kladionice - SD Zagorič 4:3 2:2 (0:1), poslije izvođenja penala - Miloš Brnović, Sava Bojić - Nikola Babić x2

FK Stari aerodrom - Konstruktel 3:0 (1:0) - Zdravko Nenezić, Demir Ramović Milonja Mijović autogol

Kole trans - Nergelia 0:1 ( 0:0 ) - Dražen Janković

Graničar - Avanturistički park Gorica 2:3 (1:2) - Vučina Baošić, Željko Adžić - Bojan Jovanović, Andrija Đukić, Danko Adžić

Zora Spuž - Grand namještaj 4:3 (1:2) - Nikola Knežević x3, Slavko Božović - Željko Janković, Andrej Radović x2

Fida - Expo commerce 5:1 (2:0) - Velimir Lončar, Savo Barović, Goran Drobnjak, Filip Radonjić, Arijan Efović - Siniša Babić

Parovi osmine finala

SB Sabornog hrama - Avanturistički park Gorica, Pljevlja 04 - Dadex, Nergelia - Valter, Zora Spuž - Akapulko, Dadi gradnja - AKMF Stupovi, Premier kladionice - Podgorica 2014, Fida - G-14, FK Stari aerodrom - Lange bay technique.

Bonus video: