Dvostruka igra: Jovićevi agenti koriste Real i Barsu za podizanje cijene

"Barselona neće da izdvoji toliki novac za igrača, koji nije igrao u top klubu", piše "Sport" i navodi da bi uskoro i Real mogao da objavi da je napadač Ajntrahta otpao iz kombinacija
1588 pregleda 1 komentar(a)
Luka Jović, Foto: AP
Luka Jović, Foto: AP

Luka Jović, 22-godišnji srpski napadač, biće jedan od najatraktivnijih igrača na ljetnoj fudbalskoj pijaci, ali njegovo okruženje - posebno agenti - rade sve da bi podigli njegovu cijenu.

Zbog toga je, tvrdi katalonski "Sport", Barselona i odustala od njegovog dovođenja, iako je prošlog mjeseca bila veoma zainteresovana.

Problem je, tvrdi list, to što je od marta do aprila Jovićeva cijena porasla sa prihvatljivih 50, na neprihvatljivih 80 miliona eura.

"Barselona neće da izdvoji toliki novac za igrača, koji nije igrao u top klubu", piše "Sport" i navodi da bi uskoro i Real mogao da objavi da je napadač Ajntrahta otpao iz kombinacija.

"Jovićevi agenti igraju dvostruku igru - interesovanje Reala i Barselone, koje postoji, koriste da bi podigli cijenu, svjesni da španski klubovi ne žele da je plate, ali vjeruju da bi Pari sen Žermen i Bajern mogli da se 'upecaju'", navodi "Sport".

Skoro je izvjesno da Jović neće ostati u Ajntrahtu, ali gdje će nastaviti karijeru i za koliko novca - za sada je u magli.

Bonus video: