Bufon mi je simpatičan, ali što je mnogo mnogo je...

"Nevjerovatno je da Donaruma još nije starter u nacionalnom timu. Bufon mi je simpatičan, ali što je mnogo mnogo je", rekao je Rajola
2 komentar(a)
rajola, Foto: Tuttosport.com
rajola, Foto: Tuttosport.com
Ažurirano: 20.03.2018. 15:05h

Mino Rajola je jedan od omiljenih sagovornika italijanskih novinara.

Od fudbalskog super-agenta uvijek se mogu čuti bombastične izjave, uvijek podigne prašinu, napravi kontroverzu. Tako je bilo i danas, kada je komentarisao aktuelnu situaciju u italijanskoj reprezentaciji.

Ovoga puta ne njegovoj meti našla se legenda - Điđi Bufon.

"Nevjerovatno je da Donaruma još nije starter u nacionalnom timu. Bufon mi je simpatičan, ali što je mnogo mnogo je", rekao je Rajola.

Bufon je pozvan u nacionalni tim, za prijateljske mečeve sa Argentinom i Engleskom, iako je nakon kraha u kvalifikacijama za Mundijal namjeravao da se povuče...

"U Italiji se ništa ne mijenja 10-15 godina. Ako je Bufon pozvan sada, onda mora da bude pozvan i u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Ne vidim svrhu toga... Mogli bi, gledajući tako, da se pozovu i Kostakurta i Marko Branka, jer i oni mogu da daju doprinos u svlačionici. Ne znam gdje sve ovo ide", kazao je Rajola.

On je nezadovoljan i što Marija Balotelija, još jednog njegovog štićenika, nema u reprezentaciji, uz obrazloženje privremenog selektora Luiđija di Bjađa da mora da pruži više od golova koje daje u Nici.

"Da bi se pozvao Mario potreban je karakter, a Di Bjađo ga nema, kao što ga nije imao Ventura", rekao je Rajola.

Bonus video: