Crna serija Junajteda - skoro devet sati bez gola iz igre

Dva gola koja su postigli u pobjedi protiv Vest Hema djela su Pola Pogbe sa penala, dok je posljednji pogodak iz igre viđen 2. aprila, kada je Skot MekTominej postigao prvijenac u dresu Junajteda u porazu od Vulvsa 2:1
673 pregleda 0 komentar(a)
Ole Gunar Solskjer, Foto: Reuters
Ole Gunar Solskjer, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.04.2019. 20:42h

Problemi u kojima se nalazi Mančester junajted najbolje oslikava činjenica da tim Ole Gunara Solskjera nije postigao gol iz igre skoro devet sati - tačnije osam sati i 47 minuta.

"Crveni đavoli" su poraženi u sedam od posljednjih devet mečeva računajući sva takmičenja, što je najneuspješniji niz još od davne 1962. godine.

Tim sa "Old traforda" je sinoć kod kuće poražen od gradskog rivala Mančester sitija sa 2:0, ali poraz nije najgore od svega što muči Junajted.

Dva gola koja su postigli u pobjedi protiv Vest Hema djela su Pola Pogbe sa penala, dok je posljednji pogodak iz igre viđen 2. aprila, kada je Skot MekTominej postigao prvijenac u dresu Junajteda u porazu od Vulvsa 2:1.

Problemi nisu samo u napadačkoj liniji, već i u defanzivnoj.

Primili su 50 golova u ligi, što je najviše još od sezone 1978/79, kada im se mreža tresla 63 puta.

Nisu uspjeli da sačuvaju mrežu u 12 utakmica zaredom u svim takmičenjima, a posljednji put se to desilo 1971.

Podsjetimo, u februaru je Solskjer postao menadžer sa najviše osvojenih bodova u prvih 10 mečeva u istoriji Premijer lige.

Bonus video: