Real završava posao: Stiže Azar, prati ga Pogba

Dolazak Azara trebalo bi uskoro da bude ozvaničen, dok će poslije Belgijanca uprava Reala svu snagu usmjeriti ka realizaciji Pogbinog transfera
1419 pregleda 0 komentar(a)
Azar, Foto: Reuters
Azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.04.2019. 11:18h

Pol Pogba i Eden Azar preći će ovog ljeta u madridski Real, piše Sky Sports.

Dolazak Azara trebalo bi uskoro da bude ozvaničen, dok će poslije Belgijanca uprava Reala svu snagu usmjeriti ka realizaciji Pogbinog transfera.

Azaru ugovor sa Čelsijem ističe naredne sezone, pa će ga "plavci" prodati na ljeto kako bi uspjeli da zarade na transferu. Sjajni Belgijanac je u Čelsi došao 2012. godine iz Lila. Transfer će iznositi između 100 i 120 miliona eura.

Završetkom Azarovog transfera sve strane će biti zadovoljne - igrač je u više navrata isticao da mu je želja da zaigra u Realu, a kockice su se poklopile kada je na klupu ponovo sjeo Zinedin Zidan, koji ne krije oduševljenje Azarovima umijećem. Na kraju, i u Londonu će nešto zaraditi od transfera.

Slična situacija je i sa Polom Pogbom. Francuz je rekao da želi u Real, gdje će ga Zidan dočekati raširenih ruku, a navodno mu ni u Mančesteru neće praviti problem. Pogbin transfer u Real forsira i menadžer Mino Rajola. Ostalo je samo da se klubovi dogovore oko cijene.

Pogba je u Junajted stigao prije tri godine za 105 miliona eura , pa treba očekivati da ponuda Madriđana bude veća.

Real je već završio transfere Militaa iz Porta i Rodriga iz Santosa. U Madridu su zainteresovani i za Luku Jovića.

Bonus video: