Solskjer: Nadam se da će Pogba ostati, De Hea je naš prvi izbor na golu

542 pregleda 0 komentar(a)
Solskjer, Foto: Reuters
Solskjer, Foto: Reuters

Menadžer Mančester junajteda, Ole Gunar Solskjer nada se da bi Pol Pogba mogao ostati u klubu, uprkos informacijama da je prelazak u Real Madrid gotova stvar.

Pogba je posljednjih dana na udaru kritika ostrvske javnosti.

"U fudbalu, kao i u životu, ništa ne možete garantovati, ali mislim da će Pogba ostati sa nama i sljedeće godine", rekao je Solskjer na današnjoj pres konferenciji.

Pogba je ugovorom za Junajted vezan do 2021. godine. Danas je britanski Sky javio da će Francuz preći u Real, čim Madriđani realizuju transfer Edena Azara. Pojavila se informacija i da je Pogbin menadžer, Mino Rajola otkazao sastanak sa upravom "crvenih đavola" na kojem bi bilo riječi o ostanku Francuza na Ostrvu.

Francuz je prije tri godine došao u Junajted iz Juventusa za 105 miliona eura

De Hea ostaje naš prvi izbor

Junajted i dalje juri četvrto mjesto, koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona. "Đavoli" su na šestom mjestu, sa tri boda manje od Čelsija, sa kojim se sastaju u nedjelju na "Old Trafordu" (17:30 časova).

Norvežanin je rekao da će i u meču sa Čelsijem na golu će stajati David de Hea uprkos kritikama na račun loših partija protiv Mančester sitija i Evertona.

"De Hea je naš najbolji igrač u proteklih šest, sedam godina. Neću ga ukloniti sa gola."

Špancu ugovor ističe na ljeto, a sve su češće spekulacije da bi i on mogao da napusti ekipu.

"David je OK. Nijesu ga omele priče o produžetku ugovora".

Danas su se pojavile i informacije da je Ole bio na sastanku kod funkcionera kluba Eda Vudvorda zbog niza od sedam izgubljenih mečeva u posljednjih devet utakmica. Norvežanin je rekao da razlog jučerašnjeg nijesu bili loši rezultati, već transfer politika i planovi za ljeto.

Bonus video: