Brnović: Volio bih da se Lovćen i na prethodnim mečevima borio kao danas

Mnogo sam vruć, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mislim da mi kao klub moramo da reagujemo na neke stvari. Međutim, niko ne reaguje, kaže Brnović
4609 pregleda 27 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Boris Pejović
Branko Brnović, Foto: Boris Pejović

Trka za titulu je sve izvjesnija, Sutjeska pet kola prije kraja ima sedam bodova više od Budućnosti i za odbranu šampionskog trona dovoljne su joj tri pobjede.

Kiks koji bi mogao da odlučio prvenstvo Budućnost je napravila danas u Kotoru, na neutralnom terenu, protiv Lovćena (1:1).

"Mnoge stvari nisu na mjestu. Iskreno, biće vremena da kažem neke stvari, sada sam vruć i možda bih mogao nešto ružno da kažem. Samim tim, i da smo dobili utakmicu, govorio bih o nekim stvarima koje mi se nimalo ne sviđaju a koje se dešavaju, ali sada kad smo izgubili - a po mom mišljenju danas smo i izgubili - reći će kako tražim alibi. Nema alibija, podbacili smo danas" kazao je Brnović, prenosi RTV Cetinje.

Lovćen je osvojio bod protiv favorita i napravio dobru uvertiru za srijedu, kada će gostovati Petrovcu u revanšu polufinala Kupa, nakon 1:1 u prvom meču.

Cetinjani su u prvenstvu "zakucani" za 11. poziciju i izvjesno je da će se u baražu boriti za opstanak. Ne bi se promijenilo puno ni da su dobili, ili izgubili današnji meč.

"Razočaranje je veliko, kažem - najviše smo mi krivci, ali ima tu i drugih krivaca. Mnogo sam vruć, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mislim da mi kao klub moramo da reagujemo na neke stvari. Međutim, niko ne reaguje. Mi igramo na terenu, pokušavamo, igramo najljepši fudbal, i danas smo mogli da damo tri-četiri gola, ali nas je u drugom poluvremenu stigla kazna. Igračima Lovćena čestitam, stvarno su se borili više nego dobro i volio bih da su se tako borili i na nekim drugim utakmicama", zaključio je Brnović.

Moguće je mislio na meč prošlog kola kada su Cetinjani primili četiri gola na gostovanju u Nikšiću protiv Sutjeske (4:0), ali možda i na neke druge duele.

Kako god, Budućnost je daleko od titule, ostaje joj Kup, gdje u srijedu sa Sutjeskom u Nikšiću (0:0 u prvom meču) igra revanš polufinala Kupa.

"Od samog boda, mnogo veću dobit predstavlja današnji nastup mladih igrača, kojima smo ukazali šansu. Pokazali smo da možemo da igramo i protiv jačih od sebe. Do ovog trenutka nijesmo razmišljali o predstojećoj utakmici Kupa Crne Gore u Petrovcu, ali čim je sudija odsvirao kraj - okrećemo se isključivo pripremi tog susreta. Uradićemo sve što je do nas da uđemo u finale" rekao je pomoćni trener Lovćena Mladen Lambulić.

Bonus video: