Nezadrživi Siti na 180 minuta do titule, nade Liverpula sve manje

Sitiju su preostale utakmice sa Lestrom kod kuće i Brajtonom u gostima, trebalo bi da se dogodi makar jedno veliko iznenađenje da bi Gvardiolin ispustio minimalnu prednost
2555 pregleda 0 komentar(a)
Slavlje fudbalera Mančester sitija, Foto: Reuters
Slavlje fudbalera Mančester sitija, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.04.2019. 17:26h

Još dva koraka dijele Mančester siti do odbrane titule, nade Liverpula su sve tanje - šampion je prebrodio gostovanje Barnliju, slavio 1:0 i dva kola prije kraja ima bod više od "redsa".

Sitiju su preostale utakmice sa Lestrom kod kuće i Brajtonom u gostima, trebalo bi da se dogodi makar jedno veliko iznenađenje da bi Gvardiolin ispustio minimalnu prednost.

Siti je imao mnogo problema da probije odbranu čvrstog Barnlija, napadao konstantno, kružio oko šesnaesterca, mogao (i morao) da dobije penal zbog igranja rukom Barnsa u 51. minutu.

Paniku i strah odagnao je Kun Aguero u 63. minutu - Argentinac je šutirao ga golu, jedan igrač Barnlija zaustavio loptu, ali kasno, gol-linija je već bila pređena.

To je 12. uzastopna pobjeda šampiona u prvenstvu, uzalud Liverpul igra u velikoj formi i ima za sada samo jedan poraz, kada je Siti ovako moćan i siguran...

Bonus video: