Dragojević: Pokazali smo karakter; Rakojević: Bezveze smo ovo ispustili

1899 pregleda 4 komentar(a)
Nikola Rakojević i Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Nikola Rakojević i Branko Brnović, Foto: Savo Prelević

Golman Miloš Dragojević junak je prolaska Budućnosti u finale, čudesnom odbranom u 55. minutu osujetio je šut Boža Markovića, kada su svi vidjeli loptu u golu.

Da je bilo drugačije, da se zatresla mreža, da je Sutjeska povela 2:0, Podgoričani vjerovatno ne bi slavili...

"Sada, kad su utisci još vrući, moram da kažem bitnu stvar - momci su pokazali veliki karakter, poslije svega što nam se izdešavalo. I nakon isključenja smo vjerovali u prolaz, pokazali hrabrost, odlučnost i plasirali se u finale", kazao je Dragojević za TV Arenasport.

Podgoričani će u borbi za trofej igrati sa Lovćenom, koji je u drugom polufinalu deklasirao Petrovac u gostima - 4:0, nakon 1:1 u prvom meču.

Trener Sutjeske Nikola Rakojević hvatao se za glavu u finišu meča - šta je sve ispustila njegova ekipa, imala je vođstvo, igrača više...

"Nekako smo bezveze ispustili finale. Treneri bi rekli - nemam šta da zamjerim igračima, i stvarno nemam šta da zamjerim. Bila je lančana, taktička greška kod primljeno gola, ali smo morali smo utakmicu da riješimo mnogo ranije", kazao je Rakojević.

Nikšićanima ostaje borba za titulu, gdje su u sjajnoj poziciji pet kola prije kraja - imaju sedam bodova više od Budućnosti.

"Idemo dalje, nadam se da nas ovo neće poremetiti i da ćemo u prvenstvu biti onakivi kakvi smo bili do sada", dodao je Rakojević.

Bonus video: