Klop: Nije dobar rezultat, momci su odigrali sjajnu utakmicu

"Fudbal je ovakav. Sve se svodi na golove, oni su postigli tri, a mi nijedan"
2484 pregleda 1 komentar(a)
Klop, Foto: Reuters
Klop, Foto: Reuters

Liverpul je sinć poražen od Barselone (3:0) u provm polufinalnom meču Lige šampiona, a nakon susreta menadžer "redsa", Jirgen Klop kazao je da ne zna može li njegov tim u revanšu pružiti bolju partiju.

Imao je Liverpul šansi za postizanje gola - promašivali su Mane, Salah i Milner. Kazna za promašaje bila je brutalna.

"Fudbal je ovakav. Sve se svodi na golove, oni su postigli tri, a mi nijedan. Naše izdanje je bilo veoma dobro, momci su odigrali sjajnu utakmicu. Ali, Barseloni je dovoljno samo nekoliko prilika. Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Takav je fudbal, teško je, ali moramo to da prihvatimo“, rekao je Klop.

Strijelci za Barselonu bili su Mesi (dva puta) i Luis Suares.

„Nevjerovatno je kako smo im pravili probleme i kontrolisali igru u drugom poluvremenu. Loša odbrana je doprinijela njihovom vodećem golu, ali 1:0 nije problematičan rezultat. Što se tiče drugog poluvremena, ne znam da li možemo da odigramo bolje. Oni su imali jedan trenutak kada je lopta udarila prečku, a Mesi postigao lak gol, a drugi je došao poslije nevjerovatnog udarca. To je bilo neodbranjivo“, naglasio je Klop.

Klopovu ekipu za vikend očekuje utakmica sa Njukaslom u Premijer ligi - borba za titulu nije gotova.

„Moramo da se oporavimo, da naučimo nešto i odemo u Njukasl. Barselona je pokazala da ima više iskustva. Vidjeli smo to u trenucima kada su zaustavili naš ritam, ali je sve to dio igre. Nije ovo dobar rezultat, ali nas čeka druga utakmica, i to na našem terenu“, istakao je menadžer Liverpula.

Revanš je narednog utorka na "Enfildu".

Bonus video: