ŠPANSKI GOLMAN SE OPORAVLJA NAKON SRČANOG UDARA

Kasiljasov agent: Imao je svu sreću ovog svijeta

"Ovo je najveća pobjeda njegovog života. Iker je imao životnu prekretnicu", kazao je Kutropia
4154 pregleda 0 komentar(a)
Kasiljas, Foto: Reuters
Kasiljas, Foto: Reuters

Agent golmana Porta Ikera Kasiljasa, Karlo Kutropia, je poručio da su posljedice mogle da budu veoma nepredvidive da je španski čuvar mreže doživio infarkt, na primjer, kod kuće. Na treningu su ljekari reagovali na vrijeme.

Legendarni golman je u srijedu popodne imao infarkt na treningu Porta. Uz reakciju ljekara on je prebačen u bolnicu odakle se već javio i poručio da se osjeća dobro. Moraće nekoliko dana da ostane na posmatranju, a tek treba da se vidi kakvi su izgledi da se vrati na teren.

"Na polovini treninga mu je pozlilo, imao je jak bol u grudima, ustima i rukama. Nije bio svjestan da je to srčani udar. Nikad nisam vidio bilo kakve simptome kod njega. Imao je svu sreću ovog svijeta da se to desilo pred ljekarima Porta. Da se desilo kod kuće na primjer, posljedice bi bile nepredvidive", rekao je Kutropia.

"Već sada je on onakav kakvog ga znamo. Šali se, srećan je, on je borac i zašto ne bi igrao ponovo. Ovo je važnije od Svjetskog prvenstva, ovo je najveća pobjeda njegovog života. Iker je imao životnu prekretnicu", dodao je Kutropia, prenosi Sport klub.

Preporučujemo za Vas