Zvezdan Milošević vodi Grbalj, protiv Titograda za Evropu

Sjutra protiv OFK Titograda u gostima, kao i u preostala četiri meča do kraja prvenstva, tim iz Radanovića vodiće Zvezdan Milošević, koji je prije osam godina već sjedio na klupi Grbljana.
1165 pregleda 0 komentar(a)
Zvezdan Milošević, Foto: Branislav Božić/Beta
Zvezdan Milošević, Foto: Branislav Božić/Beta

Grbalj je dobio novog trenera, u predvečerje ključne utakmice u borbi za plasman za Evropu.

Sjutra protiv OFK Titograda u gostima, kao i u preostala četiri meča do kraja prvenstva, tim iz Radanovića vodiće Zvezdan Milošević, koji je prije osam godina već sjedio na klupi Grbljana. Naslijedio je Veska Steševića, koji je podnio ostavku prije dva kola.

Milošević je ranije ove sezone vodio Rad, ranije je sjedio na klupi švedske Sirianske, Landskrone i Asiriske, Nadžrana iz Saudijske Arabije, Bačke Palanke...

Grbalj ima tri boda manje od Titograda i eventualnim trijumfom izjednačio bi se sa rivalom na 4. mjestu, koje će donijeti plasman u Evropu ako Budućnost u finalu Kupa pobijedi Lovćen.

- Bilo bi lijepo da se plasiramo u Evropu, ali svjesni smo težine zadatka, ne samo protiv Titograda, već i u preostala četiri meča. Mislim da imamo dovoljno iskustva za ovakve utakmice, forma nam je u usponu, takođe - kaže vezista Grbljana Dejan Kotorac.

Titograd, međutim, ima šansu da pobjedom kod kuće napravi ogroman korak...

- Mislim da smo kvalitetniji tim, ali to moramo da pokažemo. Spremni smo i motivisani da napravimo novi korak ka cilju, a to je plasman u Evropu - kazao je za sajt OFK Titograda napadač Marko Pavićević.

Meč na Starom aerodromu počinje u 17 sati, baš kao i mečevi Iskra - Sutjeska, Rudar - Mornar i Petrovac - Lovćen.

Derbi 32. kola je sat ranije - Budućnost pod Goricom u 16 časova čeka Zetu.

Bonus video: