Brnović: Vratiće se Peco jači, i dalje ćemo učiti od njega

Trener Budućnosti Branko Brnović poželio brz oporavak treneru Sutjeske Nikoli Rakojeviću, koji će u ponedjeljak biti podvrgnut operaciji
3088 pregleda 2 komentar(a)
Nikola Rakojević i Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Nikola Rakojević i Branko Brnović, Foto: Savo Prelević

Podrška Nikoli Rakojeviću stigla je i od kolege, ove sezone njegovog glavnog rivala u borbi za trofeje, trenera Budućnosti Branka Brnovića.

- Peco je neko koga dugo poznajem, koji je dao mnogo crnogorskom fudbalu, od kojeg smo svi učili - ističe Brnović, koji je juče saznao da Rakojević mora na operaciju.

- Mnogo mi je žao i od srca mu želim brz opopravak. Znajući Peca, znajući kakva je ličnost, siguran sam, ne samo da će operacija proći uspješno, već da će se vratiti još jači, da ćemo svi mi mlađi moći još puno da naučimo od njega - istakao je nekadašnji selektor Crne Gore.

Rakojević i Brnović četiri puta su sjedjeli na suparničkim klupama ove sezone, dva puta u prvenstvu, dva puta u Kupu - sva četiri puta je bilo neriješeno.

- Peco i ja se često zezamo, nekada se i ‘peckamo’, ali iza svega toga stoji prijateljstvo i pravo sportsko rivalstvo. Čekam ga da se ponovo nadmećemo i družimo - poručio je Branko Brnović.

Bonus video: