Bokserski spektakl za Dan nezavisnosti u etno-selu "Bali"

1188 pregleda 0 komentar(a)
Martin Rovčanin i Drašković
Martin Rovčanin i Drašković

Bokserski kub Fenix iz Bijelog Polja i beogradski klub Bali, organizovaće boksersku reviju povodom Dana nezaviosnosti 21. maja, u etno-selu "Bali". Međunarodna revija ,,White field golden ring`` (Bjelopoljski zlatni ring ), obuhvatiće pet profi borbi ali i mečeve u olimpijskom boksu sa učešćem crnogorskih reprezentativaca, Alković , Marković , Krasnići , Liješević , Vlahović , Mihajlović, Savković i Tamara Radunović će za rivale imati borce iz Francuske, Srbije i BiH.

Reviju je pokrenuo vlasnik etno-sela "Bali", koje ima otvoreni i zatvoreni ring ) ,Martin Rovčanin, profesiopnalni bokser.

- Za ljubitelje boksa obezbijeđen je prevoz autobusima iz Bijelog Polja do etno-sela . A ovo je samo početak saradnje klubova Bali i Fenix, ali i sa bokserima i bokserskim radnicima iz Crne Gore. Nadam se da će nam odlični uslovi koje ima etno- selo, jer posjeduje posjeduje otvoreni i zatvoreni ring, puno značiti kako u organizaciji bokserskih mečeva koji su u planu, tako i za pripreme naših boksera. Već na prvoj reviji gostovaće nam bokseri iz Francuske, koje vode treneri Nebojša Milošević i selektor Francuske reprezentacije Džon Dovi, inače bivši šampion osvajač četiri svjetske i evropske medalje u olimpijskom boksu - kazao je Rovčanin.

Bonus video: