Bajer deklasirao Ajntraht, viđeno sedam golova do poluvremena!

1028 pregleda 0 komentar(a)
Lukas Alario
Lukas Alario

Borbu za četvrto mjesto i posljednjeg putnika u Ligu šampiona iz Bundeslige, oživio je Bajer. Četvrtom vezanom pobjedom, i to kakvom! Na "Baj areni" "farmaceuti" su deklasirali Ajntraht sa 6:1, a konačan rezultat postavljen je do poluvremena.

Obje eklipe su bodovno izjednačene ali za pet golova ima bolju gol razliku ekipa iz Frankfurta. Bajer u posljednja dva kola, međutim, ima lakši raspored jer Ajntraht u posljedndnjem gostuje Bajernu!

Ajntrahtu se osvetila odluka da iziđe sa kombionovanim sastavom zbog revanša na "Stamfordu" u polufinalu Lige Evrope, nakon 1:1 sa Čelsijem u Frankfurtu.

To je domaćin iskoristio i golovima Haverca u 2. i Brandta u 13. minutu poveo sa dva gola razlike, smanjio je Kostić u narednom napadu,. ali je onda krenula kanonada - Alario u 23. i 34, Aranguis u 28. i autogol Hinteregera u 36.

Tek tada se Huter odlučio da u igru uvede Luku Jovića i Mijata Gaćinovića, ali je time samo uspio da zaustavi raspoloženog rivala.

Šalke je kući odigrao bez golova sa Augsburgom i oba tima su izborila opstanak a Fortuna je remizirala u Frajburgu (1:1), po mjeri oba kluba.

Bonus video: