POGLEDAJTE Majstorija Babovića u trijumfu Dadexa protiv Pljevalja, Jovanović otpisao Hram

Četvrtfinalne utakmice na programu su za vikend, a sastaju se: Avanturistički park Gorica - Valter, Podgorica 2014 - Lange bay technique, SD Akapulko - Fida, AKMF Stupovi - Dadex Masline
3353 pregleda 1 komentar(a)
Sa meča Dadex - Pljevlja 04, Foto: Screenshot
Sa meča Dadex - Pljevlja 04, Foto: Screenshot
Ažurirano: 06.05.2019. 01:22h

U derbiju osmine finala Podgoričke minifudbal lige, Dadex Masline savladale su Pljevlja 04 2:1.

U borbenom meču dvije odlične ekipe prava uzbuđenja viđena su u posljednjim minutima.

Poveo je Dadex majstorijom Velibora Babovića u 37. minutu iz slobodnog udarca.

Nakon toga viđene su nemile scene - prvo je Ilija Bojanović dobio crveni karton zbog vrijeđanja sudije, da bi nakon toga obostrano isključenje zaradili Radovan Bojanović i Vuk Vujačić.

Pljevlja iako brojčano slabija stigla su do izjednačenja u 39. minutu preko Darka Bojanovića.

Ipak, na oko 30 sekundi do kraja meča Babović je još jednom pronašao put do mreže protivnika i zakazao duel Dadexa protiv ekipe AKMF Stupovi.

A AKMF Stupovi su nakon produžetaka slavili protiv ekipe Dadi gradnja 4:3 (u regularnom dijelu bilo je 3:3).

Stupovi su poveli u 3. minutu preko Nikole Pavkovića, da bi isti igrač duplirao prednost u četvrtom minutu drugog poluvremena.

Kada je Stefan Otašević postigao i treći gol za Stupove činilo se da je meč riješen, ali igrači Dadi gradnja su se "probudili" i za sedam minuta poravnali rezultat.

U produžecima nije bilo većih šansi, a prolaz u narednu rundu Stupovima je obezbijedio Darko Bjelobrković u 48. minutu.

SD Akapulko je opravdao ulogu favorita protiv Zore Spuž (4:1), dok je Podgorica 2014 odigrala odlično protiv ekipe Premier kladionice i slavila sa ubjedljivih 5:0.

Ekipa SB Sabornog hrama ušla je kao favorit u duelu sa Avanturističkim parkom Gorica, ali su Bojan Jovanović i ekipa bili nepremostiva prepreka.

Hram je imao inicijativu i bio opasniji rival, stvorio nekoliko šansi koje nije realizovao.

Avanturistički park Gorica imao je jednu dobru priliku ali je golman Hrama Bojan Mugoša odlično reagovao.

Odlučujući momenat desio se u 35. minutu, kada je Jovanović iz slobodnog udarca uputio jak i precizan čut i savladao Mugošu.

Protivnik Avanturističkog parka Gorica u četvrtfinalu biće Valter koja je slavio u duelu protiv ekipe Nergelia 4:1.

Valter je poveo u 2. minutu golom Nikole Osmajića glavom nakon greške odbrane protivnika.

Viđena je velika borba u nastavku i nekoliko šansi, a do iznednačenja je došlo u 22. minutu - nakon prodora Dražen Jankovića je na drugoj stativi pronašao Milana Radulovića kojem je ostalo samo da loptu sprovede u mrežu.

Samo tri minuta kasnije Valter je došao do novog vođstva, a Krsto Škatarić po ko zna koji put pokazao kakav šut ima.

Trijumf Valtera potvrdili su Nikola Mijović i Boris Mijović.

Lange bay technique slavio je protiv FK Stari aerodrom, dok je Fida nakon preokreta u drugom poluvremenu eliminisala ekipu G-14

Rezultati i strijelci

Dadex Masline - Pljevlja 04 2:1 (0:0) - Velibor Babović u 38. i 40. minutu za Dadex- Darko Bojanović u 39. minutu za Pljevlja 04.

SD Akapulko - Zora Spuž 4:1 (1:0) - Zoran Barović u 17, Zećo Kolenović 23. (autogol), Đuro Mugoša 24. i Aleksandar Bošković u 37. minutu za Akapulko - Miljan Radović u 21. minutu za Zora Spuž.

Valter - Nergelia 4:1 (1:0) - Nikola Osmajić u 2, Krsto Škatarić u 25, Nikola Mijović u 39. i Boris Mijović u 40. minutu za Valter, Milan Radulović u 22. minutu za Nergeliu.

Lange bay technique - FK Stari aerodrom 4:2 (1:0) - Nikola Popović u 4, 23 i 40. minutu i Mirel Alavić u 39. minutu za Lange bay technique, Edis Jasavić u 28. i 40. minutu za FK Stari aerodrom.

AKMF Stupovi - Dadi gradnja - 4:3 (1:0) Nikola Pavković u 3. i 24, Stefan Otašević u 25. i Darko Bjelobrković u 48 minutu za AKMF Stupovi - Dalibor Abramović u 29, Igor Radusinović u 34. i Ivan Milović u 36. minutu za Dadi gradnju.

Podgorica 2014 - Premier kladionice 5:0 (2:0) - Aleksandar Simić u 10. i 30. minutu, Alis Averić u 20. i Dejan Kraljević u 24. i 31. minutu za Podgorica 2014.

SB Sabornog hrama - Avanturistički park Gorica 0:1 (0:0) - Bojan Jovanović u 35. minutu.

G-14 - Fida 1:2 (1:0) - Dario Muratagić u 5. minutu za G-14 - Arijen Efović u 24. i Velimir Lončar u 31. minutu za Fidu.

Četvrtfinalne utakmice na programu su za vikend, a sastaju se: Avanturistički park Gorica - Valter, Podgorica 2014 - Lange bay technique, SD Akapulko - Fida, AKMF Stupovi - Dadex Masline

Bonus video: