Peco Rakojević uspješno operisan

Rakojević će biti u bolnici do početka naredne sedmice, a nakon toga biće upućen na kućno liječenje
4875 pregleda 2 komentar(a)
Rakojević, Foto: Filip Roganović
Rakojević, Foto: Filip Roganović

Trener Sutjeske, Nikola Peco Rakojević uspješno je operisan, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

"Šef stručnog štaba naše ekipe Nikola Peco Rakojević uspješno je operisan. Medicinski tim na čelu sa doktorom Markom Zupančičem ocijenio je da je sve prošlo u najboljem redu", saopšteno je iz redova crnogorskog šampiona.

Rakojević će biti u bolnici do početka naredne sedmice, a nakon toga biće upućen na kućno liječenje.

"Porodica, prijatelji i Fudbalski klub Sutjeska zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Našem Šefu želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobjede", saopšteno je iz kluba.

Rakojević se četiri puta vraćao u Sutjesku kao trener, u kojoj je proveo gotovo cijelu igračku karijeru, odigrao skoro 300 utakmica.

Osim Nikšićana, vodio je mnoge druge prvoligaške ekipe, poput Budućnosti, Zete, Lovćena, Mladosti, Rudara, Čelika, trenirao je Čukarički, Hajduk iz Kule i Borac iz Banjaluke, a sjedio je i na klupi mlade reprezentacije nekadašnje zajedničke države, Srbije i Crne Gore.

Rakojević, dvostruki i aktuelni najbolji crnogorski trener u anketi FSCG, ima ove sezone priliku da postane i najtrofejniji, jer još niko do sada u samostalnoj Crnoj Gori nije osvojio tri titule šampiona.

Peco je prvu uzeo sa OFK Titogradom 2016. godine, drugu sa Sutjeskom 2018, sa kojom trenutno ima sedam bodova više od Budućnosti, četiri kola prije kraja.

Bonus video: