Moura: Veliki poklon od Boga, fudbal je nevjerovatna stvar

Brazilac het-trikom odveo londonski klub u finale Lige šampiona
1905 pregleda 1 komentar(a)
Moura i Dele Ali, Foto: Reuters
Moura i Dele Ali, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.05.2019. 09:11h

Lukas Moura, heroj pobjede Totenhema nad Ajaksom, zahvalio se saigračima riječima da bez njih ne bi bila moguća ni njegova partija.

Moura u 96. minutu u Amsterdamu kompletirao het-trik i preokret za 3:2, poslije poraza u Londonu 0:1 i 0:2 na poluvremenu druge utakmce.

“Nemoguće je objasniti ono što osjećam u ovom trenutku. Veoma sam srećan i ponosan na svoje saigrače. Uvijek smo vjerovali u ovaj trenutak, vjerovali da je ovo moguće – dali smo sve od sebe na terenu i mislim da smo zaslužili“, kaže 26-godišnji Brazilac i dodaje:

“Porodica smo, nije moguće to objasniti – ovo je veliki poklon od Boga i želim da ga podijelim sa svojim saigračima, svojom familijom i prijateljima. Nisam samo ja u pitanju, već saigrači i timski rad. Teško je igrati s Ajaksom, ali mi smo kvalitetan tim i igrali smo dobro i bez ključnih igrača. To je tim, treba u svim utakmicama ovako da se borimo“.

Za kraj, Moura je poručio da je fudbal nevjerovatna stvar, prenosi Sport klub.

“Da, podaruje nam trenutke kao što je ovaj, trenutke koje nismo mogli ni da zamislimo. Moramo da uživamo u ovome, ovo je veliki dan, najbolji trenutak u mojoj karijeri“, zaključio je Moura.

Totenhem će se u finalu Lige šampiona sastati sa Liverpulom, 1. juna u Madridu.

Bonus video: