Tadić: Nismo zaslužili da nam se ovo dogodi

Reprezentativac Srbije stigao je ljetos u klub iz Amsterdama i odigrao sezonu karijere
2228 pregleda 0 komentar(a)
Tadić, Foto: Reuters
Tadić, Foto: Reuters

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić bio je slomljen poslije ispadanja svog tima u polufinalu Lige šampiona. Ajaks je na svom stadionu izgubio od Totenhema sa 3:2 iako je imao dva gola prednosti na poluvremenu, pa je engleski klub prošao dalje zahvaljujući više postignutih golova u gostima.

"Kopljanici", čiji tim čine pretežno igrači mlađi od 25 godina, oduševil su fudbalski svijet ove sezone i bili najprijatnije iznenađenje takmičenja.

Imali su 1:0 iz Londona, 2:0 na poluvremenu, ali su zbog het-trika Brazilca Lukasa Moure plakali gotovo svi na "Krojf areni".

"Kada imaš osjećaj da nešto zaslužuješ, a ne dobiješ ga, onda moraš biti razočaran i ljut", rekao je vidno razočarani Tadić, prenosi RTS.

Reprezentativac Srbije stigao je ljetos u klub iz Amsterdama i odigrao sezonu karijere, sa 34 postignuta gola i 23 asistencije. Međutim, doživio je veliko razočaranje.

"Znamo da niko nije očekivao da će se Ajaks naći u polufinalu. Ovo jeste sjajan rezultat, ali igramo u velikom klubu i uvijek želimo više. Tužno je, nismo zaslužili ovo što nam se dogodilo", dodao je on.

U finalu će se prvog juna na stadionu "Vanda Metropolitano" sastati dva engleska kluba – Liverpul i Totenhem.

Bonus video: