Matić: Osvajanje FA kupa neće spasiti sezonu

Junajted je u subotu, u četvrtfinalu FA kupa savladao Brajton 2:0
1 komentar(a)
Nemanja Matić, Foto: Reuters
Nemanja Matić, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.03.2018. 09:45h

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić kazao je da osvajanje FA kupa neće popraviti sezonu kluba sa Old traforda, piše Sky Sports.

Junajed je eliminisan iz Lige šampiona, u prvenstvu su odavno izgubli trku sa Mančester sitijem, a ni u Liga kupu nijesu uspjeli da osvoje trofej, pa im je ostao samo FA kup.

"Ako igrate četiri takmičenja i pritom osvojite samo jedan trofej, onda to nije dovoljno. Mislim da osvajanje FA kupa neće spasiti sezonu Ako osvojite FA kup onda to nije uspješna, nego dobra sezona. ", kazao je Matić.

Junajted je u subotu, u četvrtfinalu FA kupa savladao Brajton 2:0. Matić je upisao gol i asistenciju, a menadžer Žoze Murinjo je nakon meča pohvalio srpskog reprezentativca. Sada Matić nije štedio komplimente na račun Portugalca.

"On je poseban, želi samo da pobjeđuje. Ne može da prihvati poraz. Teško je raditi sa njim, jer uvijek traži više. Ako osvojite ligu, on će tražiti da taj uspjeh ponovite i sljedeće sezone. On je takav i igrači moraju to da shvate", rekao je Matić.

Junajted će u polufinalu FA kupa igrati protiv Totenhema. Drugi polufinalni par čine Čelsi i Sautempton.

"Svi očekuju da pobjedimo u svakoj utakmici. Očigledno, to je nemoguće, ali navijači to očekuju. Nije bitno da li si umoran ili ne, navijači žele da gledaju vrhunski fudbal. To je normalno", kazao je Matić.

Bonus video: