Bufon: Postoje dva razloga zašto sam prihvatio poziv Di Bjađa

"Uvijek sam bio element koji ujedinjuje u nacionalnom timu, i moje prisustvo se uvek posmatra u tom svijetlu", rekao je Bufon
0 komentar(a)
Đanluiđi Bufon, Foto: Reuters
Đanluiđi Bufon, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.03.2018. 10:16h

Iako neki vjeruju da je vrijeme da se Đanluiđi Bufon povuče iz italijanske reprezentacije, takvog uvjerenja nije novi selektor "azura" Luiđi di Bjađo.

On je Bufona uvrstio na spsiak za prijateljske mečeve sa Argentinom i Engleskom, a legendarni golman objašnjava zašto je prihvatio poziv.

U izjavi za "Kalčomerkato", Bufon je rekao da je odlučio da se priključi timu iz dva razloga - zbog nedavno preminulog kapitena Fiorentine Davidea Astorija i da bi ujedinio selekciju.

"Ja sam dosljedna osoba sa velikim osjećajem odgovornosti. To je već dovoljno da opet budem prisutan u reprezentaciji. Takođe, uvijek sam bio element koji ujedinjuje u nacionalnom timu, i moje prisustvo se uvek posmatra u tom svijetlu. Neki mladi momci rastu, neki su već stasali da vode ekipu i svi oni će dobiti šansu. Davide Astori je još jedan razlog zašto sam ovdje i zašto sam se odazvao pozivu", rekao je Bufon za "Kalčomerkato".

Bonus video: