Pioniri bolji od Bosne i Hercegovine

Crna Gora je povela u 16. minutu golom Luke Bubanje, a konačan rezultat je postavljen u 38. kada se upisao Denis Ljuljanović
598 pregleda 0 komentar(a)
Slavlje naših reprezentativaca, Foto: FSCG
Slavlje naših reprezentativaca, Foto: FSCG

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je Bosnu i Hercegovinu rezultatom 2:0 u prvom kolu turnira ,,Trofej FSCG“ koji se održava u Podgorici.

„Zadovoljan sam pobjedom, ali i igrom. U meč smo ušli sa malo grča, vjerovatno i zbog treme i uzbuđenja, ali je kasnije sve došlo na svoje. Ova pobjeda je važna prije svega zbog samopouzdanja, dječaci su bili veoma srećni nakon završetka meča. Bez obzira na to što je bilo nekih grešaka, važno je da smo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice. Preostaje nam da se odmorimo i što spremniji sačekamo duel sa Makedonijom”, rekao je Perišić.

Crna Gora je povela u 16. minutu golom Luke Bubanje, a konačan rezultat je postavljen u 38. kada se upisao Denis Ljuljanović.

Narednu utakmicu na turniru Crna Gora igra sjutra od 11 časova na Trening kampu FSCG protiv Makedonije, koja je u prvom kolu poražena od Srbije 5:1.

Crna Gora je igrala u sastavu: Petar Petrović, Stefan Radojević (od 61. Filip Pavićević), Ognjen Tripković (od 67. Petar Barac), Romario Camaj, Janko Vukićević, Matija Milinković, Nenad Krivokapić (od 58. Vukas Dragović), Luka Lečić, Denis Ljuljanović (od 67. Balša Mrvaljević), Matija Marsenić (od 67. Nikola Medojević), Luka Bubanja.

Bonus video: